Logo van woonmerk de Ploeg

Stoffen van De Ploeg

Zoekt u naar nieuwe gordijnen of wilt u uw meubels opnieuw (laten) stofferen? We nodigen u graag van harte uit om u te laten inspireren door de collectie van het merk De Ploeg, in het assortiment van Veldkamp Wonen. In onze woonwinkel in Wezep vindt u een breed aanbod aan kwalitatief hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Of u nu op zoek bent naar een drukker model stof, of juist zoekt naar een rustige variant, Veldkamp Wonen biedt u wat u zoekt! Door onze werkplaats naast de woonwinkel, kunnen we u tevens helpen bij het stofferen van uw huidige interieur, mocht u een andere meubelstoffen wensen. Zo bieden we u een uitgebreide service, die u mag verwachten van een gerenommeerde woonwinkel als Veldkamp Wonen!

de Ploeg sfeer foto
De ploeg sfeer foto

Diversiteit in stoffen

Het aanbod van het merk De Ploeg is zeer uitgebreid! Zowel op het gebied van gordijnen, als op dat van de meubelstoffen, vindt u bij Veldkamp Wonen stoffen die qua vormgeving sterk uiteenlopend zijn. De kwaliteit van de stoffen van De Ploeg is daarentegen wel bij elk product zeer hoog! Zo kunt u jarenlang vooruit met de kwaliteitsstoffen van De Ploeg. In de collectie van Veldkamp Wonen vindt u zowel geweven, als bedrukte stoffen.

Voordelen De Ploeg

  • Breed aanbod
  • kwalitatief hoogwaardige stoffen
  • Diversiteit in stoffen

Duurzame stoffen

Ploegstoffen worden gemaakt van duurzame stoffen en materialen! De gordijnen en stoffen worden ontworpen om te kunnen bijdragen aan een goede leefomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaam produceren gaan daarbij hand in hand. Dit realiseert De Ploeg met een vleugje ‘’liefde voor het vak!’’ Naast het feit dat er op verschillende manieren duurzaam wordt geproduceerd, is De Ploeg ook gestart met het ontwerpen van producten uit knipafval. Van gebruikte stoffen worden weer nieuwe lappen stof geweven en nieuwe producten ontworpen. Deze producten vindt u in de toekomst in de collecties van de Ploeg!

de Ploeg meubelen van duurzame stoffen

Green code

De Ploeg probeert in alle opzichten groen te doen. Zij hanteren hierbij ook enkele beoordelingssystemen om de kwaliteit en duurzaamheid van de producten te beoordelen en te verbeteren. Enkele aspecten waarop De Ploeg beoordeeld wordt, zijn de milieuverantwoorde materialen, de levensduur van het product, efficiëntie van de transport, effectieve productie en hergebruik.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek