Sluiten

Ontdek De Ploeg: Hoogwaardige Gordijn- en Meubelstoffen

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen of overweegt u om uw meubels opnieuw te laten bekleden? We heten u van harte welkom om de inspirerende collectie van De Ploeg te ontdekken, verkrijgbaar bij Veldkamp Wonen. In onze woonwinkel in Wezep vindt u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen. Of u nu op zoek bent naar een gedurfd patroon of eerder naar een ingetogen stijl, bij Veldkamp Wonen vindt u wat u zoekt! Met onze werkplaats naast de woonwinkel kunnen we u bovendien helpen bij het herstofferen van uw bestaande meubels, mocht u een nieuwe stoffering wensen. We bieden een uitgebreide service die u mag verwachten van een gerenommeerde woonwinkel zoals Veldkamp Wonen!

Green code

De Ploeg streeft naar een milieubewuste aanpak op alle fronten. Ze maken gebruik van verschillende beoordelingssystemen om de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten te evalueren en te verbeteren. Enkele van de aspecten waar De Ploeg op beoordeeld wordt, omvatten het gebruik van milieuvriendelijke materialen, de levensduur van het product, efficiënt transport, effectieve productiemethoden en hergebruik.

Hoogwaardige gordijn- en meubelstoffen

Duurzame Stoffen met Passie voor Vakmanschap

De stoffen van De Ploeg worden vervaardigd met duurzaamheid als kern! Deze gordijnen en stoffen zijn speciaal ontworpen om bij te dragen aan een gezonde leefomgeving. De Ploeg combineert esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid in één ontwerp, met een vleugje “liefde voor het vak!” Naast het streven naar diverse duurzame productiemethoden, heeft De Ploeg ook een initiatief genomen om producten te ontwikkelen van restmateriaal. Door gebruikte stoffen te hergebruiken en opnieuw te weven, worden nieuwe stoffen gecreëerd voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Deze innovatieve producten zullen in de toekomst te vinden zijn in de collecties van De Ploeg!

Kwaliteitsstoffen voor Gordijnen en Meubels

Het assortiment van De Ploeg is buitengewoon gevarieerd! Bij Veldkamp Wonen vindt u een scala aan stoffen van De Ploeg, zowel voor gordijnen als voor meubels, die variëren in ontwerp en stijl. Echter, de kwaliteit van De Ploeg-stoffen blijft consistent hoog bij elk product. Zo bent u verzekerd van duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak met De Ploeg-stoffen. Onze collectie bij Veldkamp Wonen omvat zowel geweven als bedrukte stoffen uit het assortiment van De Ploeg.