Logo van woonmerk Beek

BEEK meubelen

Bent u op zoek naar een bijzettafel, eettafel, kast of bureau? De BEEK collectie heeft het allemaal. Door de diversiteit aan producten kunt u met de BEEK meubelen een geheel nieuwe sfeer in uw woning creëren. De BEEK collectie kunt u volledig op maat laten maken en is van een uiterst goede kwaliteit.

Bent u benieuwd naar de BEEK meubelen? In onze woonwinkel in Wezep helpen wij u graag verder. Onze medewerkers kunnen u van een passend advies voorzien: wij schetsen een beeld van uw huidige situatie en uw persoonlijke wensen. Vervolgens kunnen we samen zoeken naar BEEK meubelen die uw interieur kunnen aanvullen.

Bijzettafels van woonmerk Beek
Tafels van woonmerk Beek

Meubel BEEK: bijzettafels

Het merendeel van de BEEK collectie bestaat uit bijzettafels: ideaal voor in uw woon- of slaapkamer. De BEEK bijzettafels verschillen in model en materiaal. Wilt u slechts een paar kopjes koffie neer kunnen zetten, dan voldoet een kleine vierkante, glazen bijzettafel uit de BEEK collectie prima. Wilt u graag kranten, tijdschriften of borden op de tafel kunnen zetten? Kies dan voor een groter model. Voor iedereen is er een tafel naar wens te vinden in de BEEK collectie.

Voordelen meubels BEEK

  • Lange levensduur BEEK meubelen
  • Specialist in tafels
  • Specialist in glas
  • Topkwaliteit
  • Alles meubels BEEK op maat mogelijk

BEEK collectie: specialist in glazen tafels

BEEK is specialist in het maken van glazen meubels. Glas vormt daarom de kern van de BEEK collectie. Voor het maken van deze glazen tafels wordt specifiek gebruik gemaakt van Floatglas: dit glas beschikt over een hoogwaardige kwaliteit. Het glas dat BEEK gebruikt voor de salontafels is vaak 19 mm dik. Daarnaast gebruikt het merk ook keramisch gelakt glas en gelamineerd glas.

Een glazen meubel BEEK wordt gecombineerd met andere materialen zoals RVS en aluminium. Zo levert een meubel BEEK een geheel eigen en unieke look op.

Collectie van BEEK in de showroom

Eetkamertafel van woonmerk Beek

Eetkamertafels

Salontafel van woonmerk Beek

Salontafels

Dressior van woonmerk Beek

Dressoirs

Bijzettafel van woonmerk Beek

Bijzettafels

BEEK collectie op maat gemaakt

BEEK meubelen worden voor een deel op voorraad geproduceerd, maar maatwerk is ook mogelijk. Vrijwel alle producten uit de BEEK collectie zijn op maat en in diverse uitvoeringen leverbaar. Wilt u BEEK meubelen in uw interieur plaatsen? Veldkamp Wonen informeert u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek