Sluiten

Nieuwe sfeer, op maat: BEEK-meubels voor uw unieke interieur

Of u nu op zoek bent naar een bijzettafel, eettafel, kast of bureau, de BEEK-collectie heeft het allemaal in huis. Met een breed scala aan producten kunt u met BEEK-meubelen een compleet nieuwe sfeer in uw huis creëren. De meubels uit de BEEK-collectie zijn van uitmuntende kwaliteit en kunnen volledig op maat worden gemaakt.

Wilt u de BEEK-meubelen ontdekken? Kom dan langs in onze woonwinkel in Wezep. Onze medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van passend advies. We luisteren naar uw persoonlijke wensen en bekijken uw huidige situatie, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de BEEK-meubelen die uw interieur perfect aanvullen.

Praktisch en stijlvol

De BEEK-collectie biedt voornamelijk bijzettafels die perfect passen in uw woon- of slaapkamer. Deze bijzettafels van BEEK variëren in model en materiaal. Als u op zoek bent naar een plek om alleen een paar kopjes koffie neer te zetten, is een kleine vierkante glazen bijzettafel uit de BEEK-collectie ideaal. Maar als u graag kranten, tijdschriften of borden op de tafel wilt kunnen plaatsen, kunt u beter kiezen voor een groter model. Wat uw behoefte ook is, in de BEEK-collectie is er voor iedereen een geschikte bijzettafel te vinden.

BEEK: Waar glas een kunstvorm wordt in meubelontwerp

Glas is de essentie van de BEEK-collectie, waarbij de focus ligt op het maken van glazen meubels. Deze glazen tafels worden vervaardigd met behulp van Floatglas, dat bekendstaat om zijn superieure kwaliteit. Bij BEEK zijn de salontafels gemaakt van glas met een dikte van meestal 19 mm. Daarnaast maakt het merk gebruik van keramisch gelakt glas en gelamineerd glas.

BEEK combineert glas met andere materialen zoals RVS en aluminium om een geheel eigen, unieke uitstraling te creëren voor hun meubels.

Maatwerk: functie, grootte, kleur, vorm en materiaal,

veel is mogelijk