Sluiten

Kobe: de stoffenspecialist

Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen, meubelstoffen of wandbekleding? In het assortiment van Veldkamp Wonen, dé woonwinkel in de regio Zwolle, vindt u een groot deel van de collectie van Kobe. Kobe is specialist in het aanbieden van meubel- en gordijnstoffen in tal van verschillende uitvoeringen. Kenmerkend voor de Kobe stoffen is de lange levensduur en excentrieke vormgeving. Geen standaardstoffen, maar stoffen die iets aan uw interieur kunnen toevoegen!

Voordelen Kobe stoffen kopen

  • Kobe is specialist op het gebied van stoffen
  • Kobe stoffen bevatten een lange levensduur
  • Kobe stoffen hebben een excentrieke vormgeving
  • Kobe stoffen zijn er in uiteenlopende patronen
  • Kobe stoffen kennen een goede prijs/kwaliteit verhouding

Kobe stoffen kopen voor meubels, wanden en gordijnen

Het aanbod Kobe stoffen is erg breed. Zo vindt u in de collectie van Kobe naast gordijnen ook wandstoffen, tal van meubelstoffen en vitrages. Het merendeel van de Kobe stoffen wordt gekenmerkt door een eigenzinnige vormgeving. Doordat veel Kobes stoffen een donkere kleur hebben, staat het merk bekend om hun luxueuze uitstraling. Wilt u liever een lichte kleur? Ook dat is mogelijk bij Kobe. Door de vele kleuren en structuren zit er voor iedereen wel een stof naar wens tussen.

Kobe gordijnen kopen: kom langs in onze woonwinkel

Wilt u uw huidige interieur voorzien van nieuwe stoffen? Laat u inspireren door de collectie van Kobe en neem een kijkje in onze Veldkamp woonwinkel. Onze medewerkers staan voor u klaar om u van een passend interieuradvies te voorzien. Wilt u liever advies bij u aan huis? Dit is ook een mogelijkheid. Bij Veldkamp Wonen houden we niet alleen rekening met uw persoonlijke wensen, maar we kijken ook naar uw interieur.

In onze werkplaats kunnen we uw nieuwe Kobe gordijnen op maat maken, maar ook uw huidige meubelstukken voorzien wij hier van nieuwe Kobe stoffen. Zo lijkt uw interieur weer als nieuw!

Kobe gordijnstoffen: de geschiedenis van het merk

Kobe is al sinds 1976 één van de meest succesvolle fabrikanten op het gebied van interieur- en decoratiestoffen. Het bedrijf omvat ruim 150 medewerkers in het hoofdkantoor in Valkenswaard. Deze toonaangevende speler richt zich op het hogere segment in de markt. Haar reputatie heeft Kobe te danken aan de creatieve passie waarmee zij eigenzinnige en stijlvolle interieurmode ontwerpt. Kobe is niet alleen in Nederland actief: het bedrijf beschikt ook over enkele vestigingen in Turkije, België, Frankrijk en Duitsland.