Sluiten

Slimme Meubeloplossingen

Al 30 jaar lang heeft meubelfabrikant Spectral zich onderscheiden door het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte meubels, met een speciale nadruk op tv-meubels onder het motto “smart furniture”.

Wat Spectral werkelijk uniek maakt, is hun inzet om elk meubelstuk op maat te maken voor elke klant, waardoor ze unieke kunstwerken creëren.

De recente lancering van hun eigentijdse collectie dressoirs, genaamd “Side”, illustreert Spectral’s vermogen om zelfs de meest alledaagse dressoirs nieuw leven in te blazen. Door innovatieve materialen te gebruiken, transformeren ze gewone meubelstukken in aantrekkelijke en eigentijdse ontwerpen.

Spectral smart furniture

Innovatieve doorbraken, zoals onze naadloos geïntegreerde geluidssystemen, hebben een enorme impact gehad. Bij Spectral zijn we voorlopers op het gebied van slimme meubels, waarbij we de grenzen verleggen van traditioneel meubeldesign door technologie te integreren. Onze toewijding? Het verweven van de digitale wereld in uw huis op een elegante en verfijnde manier, waardoor uw leefomgeving zowel functioneel als stijlvol wordt.

Spectral

smart furniture

Van een garagefirma naar wereldmarktleider

In 1994 zetten de broers Frank, Heiko en Markus Krämer Spectral Smart Furniture op, na een reeks mislukte projecten. Hun focus verschoof naar HiFi-racks, een keuze die later goud bleek te zijn. Het succes groeide gestaag, waardoor ze in Duitsland fabrieken bouwden in plaats van hun productie naar het Verre Oosten te verplaatsen. Spectral staat nu bekend om hun topkwaliteit, snelle levertijden en marktleiderschap in Europa, met export naar meer dan 40 landen wereldwijd. Hun vaders advies “Blijf werken, praat niet te veel en maak het zo eenvoudig mogelijk” blijft het geheim achter hun voortdurende succes.