Sluiten

Desso

Bent u op zoek naar tapijttegels, een compleet tapijt of andere vormen van vloerbedekking? Bij DESSO bent u aan het juiste adres. Bij Veldkamp Wonen verkopen wij een groot deel van de collectie van deze gerenommeerde aanbieder. DESSO tapijten gaan lang mee en kennen een scherpe prijskwaliteitverhouding. Het merk produceert tapijt voor zowel particulieren als bedrijven. Dus ook voor uw kantoorpand of winkel kunt u terecht bij DESSO.

Bent u nieuwsgierig naar de DESSO vloerbedekking, neem dan een kijkje in onze showroom in Wezep. Hier staan onze medewerkers voor u klaar en zij kunnen u voorzien van vrijblijvend interieuradvies.

Voordelen Desso collectie

  • Vele mogelijkheden
  • Topkwaliteit materialen
  • Internationaal merk
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Voor kantoor en thuis

Sfeer creëren met DESSO vloerkleden

Een vloerbedekking heeft een behoorlijke invloed op de sfeer in uw woning. Mensen kiezen steeds vaker voor een warme kleur vloerbedekking, aangezien dit warmte en gezelligheid uitstraalt. Vooral in slaapkamers wordt er gekozen voor een zacht tapijt.

De DESSO tapijten verschillen in materiaal, uitvoering en vormgeving. Zo is er voor iedereen wel een DESSO tapijt naar wens te vinden.

DESSO vloerkleed in huis en DESSO vloerbedekking op kantoor

Al bijna 80 jaar levert DESSO kwaliteit. De innovatiestrategie van DESSO concentreert zich op drie onderdelen: creativiteit, functionaliteit en Cradle to Cradle. Cradle to Cradle houdt in dat de producten gemaakt worden van bestanddelen die biologisch of technisch afbreekbaar zijn en dus hergebruikt kunnen worden. Ondertussen kan het merk de volgende namen onder haar klanten rekenen: ABN-AMRO, Rabobank, Ministerie van Veiligheid en Justitie, KPMG, Allianz, Canon, Porsche en Nestlé.