Sluiten

Woonwinkel Wezep

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Een bezoek brengen aan Veldkamp Wonen omdat u op zoek bent naar een nieuwe bank, andere stoelen of om inspiratie op te doen? Laat u inspireren in de 4.000 vierkante meter grote showroom met Veldkamp meubelen in Wezep! Wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubels voor uw interieur, dan bent u bij Veldkamp Wonen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van slapen en wonen. In onze woonwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, studeerkamer en nog veel meer.

Vanaf Wezep naar woonwinkel Veldkamp

Wanneer u uit Wezep zelf komt, kunt u het beste richting de oprit (oprit 17) van de A28 rijden. Net voor deze oprit gaat u rechts op de rotonde, zodat u niet de snelweg op rijdt, maar u richting onze woonwinkel rijdt. Deze treft u na een paar honderd meter aan uw linkerhand. Als u vanaf de A28 komt vanuit Zwolle, dan neemt u afrit 17 (richting Wezep). Vervolgens slaat u na de afrit direct linksaf, in de richting van Wezep. Echter op de eerste rotonde gaat u linksaf op de rotonde, dit is de tweede afslag. Als u vanaf de andere kant van de A28, vanuit Harderwijk, onze woonwinkel komt bezoeken, neemt u ook afrit 17 (richting Wezep). Na de afrit slaat u rechtsaf en op de rotonde gaat u opnieuw linksaf. Zodra u het terrein van de woonwinkel betreedt, ziet u dat er voldoende parkeergelegenheid is om uw auto te parkeren.

Woonideeën opdoen?

Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Doe wooninspiratie op bij Veldkamp Wezep

Een bezoek aan Veldkamp Wezep kunt u zien als een heerlijk dagje weg! U kunt in onze woonwinkel ontzettend veel inspiratie op doen met de collecties van vele topmerken, waaronder Bert PlantagieJess Design en AVEK bedden. Ga ook eens samen met één van onze vakkundige medewerkers om de tafel zitten om te kijken hoe u uw interieur naar een hoger niveau kunt tillen. Wij kunnen u helpen om uw huis een complete make-over te geven en van woonstijl te veranderen voor een nóg gezelligere sfeer in huis. Geen make-over nodig? Ook dan kunnen onze experts u op weg helpen. Het grote voordeel aan de woonwinkel van Veldkamp Wonen is de goede bereikbaarheid van de showroom. Als u uit Wezep komt, of als u van verder weg moet komen, Veldkamp Wonen in Wezep is eenvoudig te bereiken via de A28.