Woonwinkel Wezep

Vanaf Wezep naar woonwinkel Veldkamp

Wanneer u uit Wezep zelf komt, kunt u het beste richting de oprit (oprit 17) van de A28 rijden. Net voor deze oprit gaat u rechts op de rotonde, waarna u onze woonwinkel na een paar honderd meter aan uw linkerhand treft. Komt u vanaf de A28 (vanuit Zwolle), dan neemt u afrit 17 (richting Wezep) en slaat u na de afrit direct links af. Op de rotonde neemt u de tweede afslag, naar links. Rond de woonwinkel is voldoende parkeergelegenheid om uw auto te parkeren.

Op maandagen en zondagen is onze woonwinkel gesloten, op andere dagen openen we om half tien ’s ochtends. Op dinsdag, woensdag en donderdag sluit Veldkamp Wonen om half zes ’s avonds, vrijdag zijn we tot half negen ’s avonds geopend en op zaterdagen sluiten we om vijf uur. Wilt u onze meubelen buiten deze openingstijden om bekijken, dan kan dat op afspraak.

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Showroom van Veldkamp Wonen Zwolle

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00u – 17:00u
Woensdag10:00u – 17:00u
Donderdag10:00u – 17:00u
Vrijdag10:00u – 17:00u
Zaterdag10:00u – 17:00u
ZondagGesloten

Adres & contactgegevens

Rondweg 74
8091XK Wezep
038 376 14 09
info@veldkampwonen.nl

Veldkamp Wonen Showroom buitenaanzicht

Woonideeën opdoen? Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Veldkamp Wonen zonwering in showroom

Bezoek Veldkamp Wonen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe meubelen voor uw interieur, dan bent u bij Veldkamp Wonen aan het juiste adres! Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van slapen en wonen, met een woonwinkel van 4000 m2 aan banken, stoelen, bedden en nog veel meer. Een bezoek aan de woonwinkel in Wezep kunt u zien als een dagje weg! Laat u inspireren door de collecties van vele topmerken in onze winkel, of ga samen met een van onze vakkundige medewerkers om tafel zitten om te kijken hoe u uw interieur zou kunnen veranderen voor een nog gezelligere sfeer in huis. Het grote voordeel aan de woonwinkel van Veldkamp Wonen is de goede bereikbaarheid! Zowel van binnen Wezep, als daarbuiten kunt u de winkel eenvoudig bereiken via de A28.