The Wool Studio

The Wool Studio denkt graag anders dan anderen, door bewuste keuzes te maken voor natuurlijke materialen. Het is hun manier om samen te bouwen aan een betere toekomst, uiteraard met een gaaf design dat de aandacht trekt.

Ontdek de prachtige karpetten en vloerkleden, gemaakt van de hoogste kwaliteit in een uniek en tijdloos design. Dé basis voor warm woonplezier, waar u jaren van geniet. In de woonkamer, de slaapkamer of aan de wand als een prachtige klankkast die de akoestiek verbetert.

Wollenkleed van The Wool Studio
Tapijt van the Wool Studio

The Wool Studio Karpetten in de maat die u zoekt

De karpetten van The Wool Studio zijn er precies in de maat die u zoekt, dankzij de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatvoering. Van klein en fijn in een knusse ruimte tot het grootste formaat dat u nodig heeft in de ruime woon- of slaapkamer.

Voor de vloer- en wandkleden maakt The Wool Studio gebruik van de mooiste wol, gecombineerd met materialen zoals eucalyptus, bamboe, Tencel en zijde. Eenvoudig zelf samen te stellen met de eigen Wool-Tool en natuurlijk in overleg met onze specialisten bij Veldkamp Wonen. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en adviseren natuurlijk over de diverse mooie materialen.

Voordelen The Wool Studio

  • Custom-made Carpets: in iedere maatvoering
  • Designed in Holland: gemaakt in de EU
  • Mooiste wol met eucalyptus, bamboe, Tencel en zijde
  • Unieke klankkast voor aan de wand

Collectie van the Wool Studio

Wandkleed als prachtige klankkast

Het The Wool Studio wandkleed is bijzonder goed geschikt als een prachtige klankkast. Ideaal om de akoestiek in de ruimte te verbeteren, terwijl u kiest voor een uniek design aan de wand. Precies in de kleur die u zoekt en natuurlijk met de afmetingen die goed passen bij de rest van het interieur.

karpet van the wool studio

Personaliseer uw eigen karpet of wandkleed

Enthousiast over de prachtige wollen vloer- en wandkleden van The Wool Studio? Personaliseer uw eigen karpet, voor een uniek exemplaar zoals alleen u die heeft liggen of hangen. Samen met onze specialisten bij Veldkamp Wonen of door ons uw wensen door te geven. We zijn The Wool Studio-dealer, dus zijn u er graag mee van dienst. Kom inspiratie opdoen in onze showroom met 4.000m2 interieurideeën of neem contact op, we horen graag van u.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek