Sluiten

Unieke Tapijten van The Wool Studio: Creëer uw Eigen Stijl

Bent u enthousiast over de prachtige wollen vloer- en wandkleden van The Wool Studio? Personaliseer uw eigen tapijt voor een uniek stuk dat alleen bij u te vinden is, of het nu op de vloer ligt of aan de muur hangt. U kunt dit doen in samenwerking met onze experts bij Veldkamp Wonen of door uw wensen aan ons door te geven. Als dealer van The Wool Studio staan wij klaar om u te helpen. Bezoek onze showroom boordevol inspiratie met 3.200m² aan interieurideeën of neem contact met ons op. We kijken uit naar uw bericht!

De Wool Studio: Natuurlijke Materialen, Tijdloos Design

The Wool Studio zet zich bewust af door te kiezen voor natuurlijke materialen, en dat maakt hen uniek. Op deze manier streven ze naar een betere toekomst, zonder in te boeten op een opvallend design.

Ontdek de prachtige tapijten en vloerkleden van de hoogste kwaliteit met een uniek en tijdloos ontwerp. Deze vormen de basis voor een warm en plezierig huis, waar u jarenlang van kunt genieten. Of het nu in de woonkamer, slaapkamer of zelfs aan de muur is, als een prachtig geluidsabsorberend element dat de akoestiek verbetert.

Het Wandkleed van The Wool Studio: Akoestiek in Stijl

Het wandkleed van The Wool Studio werkt ook uitstekend als een effectieve geluidsabsorberende oplossing. Het is perfect om de akoestiek in de ruimte te verbeteren en tegelijkertijd een uniek designelement aan de wand toe te voegen. Beschikbaar in precies de kleur die u wenst en uiteraard in afmetingen die naadloos passen bij uw interieur.

De Wool Studio: Maatwerk Karpetten in Natuurlijke Pracht

De karpetten van The Wool Studio zijn verkrijgbaar in de exacte afmetingen die u wenst, dankzij de uitgebreide opties voor maatwerk. Van knus en compact voor een gezellige ruimte tot het grootst mogelijke formaat voor uw ruime woon- of slaapkamer.

Voor de vloer- en wandkleden gebruikt The Wool Studio hoogwaardige wol, gecombineerd met materialen zoals eucalyptus, bamboe, Tencel en zijde. U kunt gemakkelijk zelf uw ontwerp samenstellen met behulp van de Wool-Tool, maar natuurlijk staan onze specialisten bij Veldkamp Wonen klaar om u te assisteren. We denken graag met u mee over de mogelijkheden en voorzien u van advies over deze prachtige materialen.