Sluiten

Eijffinger

Eijffinger is een gerenommeerd producent van een breed scala aan stoffen, behang en combinaties van verschillende materialen. Naast het feit, dat deze producten er zeer fraai vormgegeven uitzien, kenmerken ze zich door een hoogwaardige kwaliteit. Muren vormen een zeer belangrijk element in uw kamers, waardoor een goede bekleding van de muren essentieel is. U wilt immers direct een goede indruk achterlaten, als mensen uw woning binnenkomen. De muren vallen hier vaak het eerste bij op! In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een groot deel van de collectie van Eijffinger, een merk wat van eigen bodem komt.

Voordelen Eijffinger

  • Compleet in aankleding
  • Topkwaliteit materialen
  • Van Nederlandse bodem
  • Gratis montage door Veldkamp
  • Grote collectie

Voor iedere woning aankleding

Het aanbod aan behang en stoffen van Eijffinger is zeer divers! Of u nu een klassiek, een modern, een romantisch of juist een trendy woning heeft, bij Eijffinger vindt u vrijwel altijd een materiaal wat aansluit bij uw interieur en de uitstraling van uw woning. De diversiteit aan soorten stoffen maakt het er echter niet makkelijker op om de juiste keuze te maken. Wilt u bijvoorbeeld een soort behang met een motiefje, of heeft u liever een vaste kleur? Wilt u afbeeldingen, zoals bijvoorbeeld vlinders of bloemen, op het behang? In welke kleur wenst u het behang te hebben? Simpele vragen, waarvan het antwoord vaak lastig te geven is.

Eijffinger

135 Jaar Eijffinger: Kwaliteit, Unieke Dessins en Duurzaamheid

Eijffinger is zo’n 135 jaar geleden opgericht en actief in de interieurbranche. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het produceren en leveren van interieurproducten aan mensen in de hogere klasse van de samenleving. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins heeft het bedrijf een groot marktaandeel kunnen vergaren en heeft het elke economische depressie kunnen doorstaan.

Laat u inspireren door Eijffinger

Om u te helpen bij het vinden van een soort behang, wat zowel aansluit bij uw huidige interieur, als ook bij de uitstraling van uw woning, biedt Veldkamp Wonen u een gratis en vrijblijvend interieuradvies aan. Dit interieuradvies kunnen we u geven in onze woonwinkel in Wezep, of bij u aan huis! Het is wel noodzakelijk om hier vooraf een afspraak voor te maken. Voor vragen over de producten van Eijffinger staan we vanzelfsprekend zowel in onze winkel, als ook via de website en telefonisch voor u klaar. Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door de diversiteit aan stoffen en behang van Eijffinger!