Sluiten

Authentieke Nederlandse Kwaliteit

Het Nederlandse karakter van dit merk maakt het alleen al tot een uitstekende keuze. Hier ervaart u typisch Nederlandse kwaliteit, waarbij elk detail telt en u kunt rekenen op duurzaamheid. Dit geldt voor zowel de banken als de fauteuils, zoals de Sarena en Santosa, die populair zijn binnen onze collectie.

Evidence Living begrijpt hoe we in Nederland graag samen voor de televisie zitten of ontspannen van een goed glas wijn genieten. De zitmeubels zijn hier speciaal voor ontworpen, als ideale keuze voor uw woonkamer of zitkamer. Ontdek de verscheidenheid aan prachtige banken en fauteuils, beschikbaar in de afwerking die u zoekt.

Ontdek de Pracht van Evidence Living Fauteuils en Banken

Heeft u een voorliefde voor de hoogwaardige fauteuils en banken van Evidence Living of maakt u voor het eerst kennis met dit authentiek Nederlandse merk? Bij ons kiest u voor betrouwbaar Nederlands design, voor mensen met een duidelijke visie.

Verken de beproefde modellen en recente vernieuwingen van de specialisten bij Leolux. Laat u verwennen met een eindeloos comfort en geniet van de hoogst mogelijke kwaliteit in elk detail. De fauteuils en banken van Evidence Living passen perfect in elke interieurstijl, als prachtige aanvulling in het materiaal en de kleur die perfect aansluit bij uw wensen.

Eindeloos comfort

en design

Kwaliteit Verenigd: Ontdek Evidence Living bij Veldkamp Wonen

De Evidence Living banken en fauteuils passen uitstekend binnen de rest van ons assortiment, waarmee we bij Veldkamp Wonen in Wezep altijd op zoek zijn naar de hoogst mogelijke kwaliteit. We gaan voor niets minder dan het beste, zowel binnen de Evidence Living collectie als met de andere merken die u bij ons kunt komen ontdekken.

Ervaar Onze Fauteuils en Banken in de Showroom

Wilt u zelf de fauteuils en banken, zoals de Sarena en de Santosa/Juno, ervaren? Onze showroom biedt u die mogelijkheid. Neem plaats, ontdek uw favoriete kleur en laat u informeren over verschillende materialen en combinatiemogelijkheden met onze collectie. Bij Veldkamp Wonen staat ons gratis interieuradvies bekend als waardevol, en u kunt online een afspraak maken voor advies in onze showroom.