Sluiten

Evidence Living

Dol op de hoogwaardige fauteuils en banken van Evidence Living of maakt u voor het eerst kennis met dit oer-Hollandse merk? U kiest voor vertrouwd Nederlands design, voor mensen die precies weten wat ze willen.

Ontdek de bewezen modellen en recente innovaties door de experts van Leolux. Laat u verwennen met eindeloos comfort en profiteer in ieder opzicht van de hoogst mogelijke kwaliteit. De fauteuils en banken van Evidence Living komen in ieder interieur geweldig tot hun recht, als prachtige aanvulling in het materiaal en de kleur waar u naar zoekt.

Oer-Hollandse banken en fauteuils

Het merk is oer-Hollands en alleen al daarom een uitstekende keuze. Geniet van de typisch Nederlandse kwaliteit, waarbij ieder detail telt en u kunt vertrouwen op een lange levensduur. Dat geldt voor zowel de banken en fauteuils, bijvoorbeeld voor de Boavista en Catalpa als populaire keuzes binnen de rest van de collectie.

Evidence Living begrijpt hoe we in Nederland graag samen voor de televisie zitten of heel ontspannen genieten van een goed glas wijn. De zitmeubels zijn daar speciaal voor ontwikkeld, als ideale keuze bij u in de woonkamer of de zitkamer. Ontdek de verschillende mooie banken en fauteuils, die natuurlijk beschikbaar zijn in de afwerking waar u naar op zoek bent.

Topkwaliteit bij Veldkamp Wonen

De Evidence Living banken en fauteuils passen uitstekend binnen de rest van ons assortiment, waarmee we bij Veldkamp Wonen in Wezep altijd op zoek zijn naar de hoogst mogelijke kwaliteit. We gaan voor niets minder dan het beste, zowel binnen de Evidence Living collectie als met de andere merken die u bij ons kunt komen ontdekken.

Wilt u de fauteuils en banken zoals de Boavista en de Catalpa het liefst zelf komen ervaren? Dankzij onze meer dan 4.000m2 grote showroom bieden we u graag die mogelijkheid. Kom bij ons langs om er op uw gemak op te zitten en uw favoriete kleur uit te zoeken. Of laat u adviseren over de verschillende materialen en mogelijkheden, ook in combinatie met de rest van onze collectie. Bij Veldkamp Wonen staan we bekend om ons gratis interieuradvies, waarvoor u online een afspraak kunt plannen in de showroom.

Kom bij ons langs in de showroom in Wezep of neem online contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over Evidence Living en de andere merken bij ons in de uitgebreide collectie topkwaliteit meubels.