Sluiten

Jess Design

Met het meubilair van Jess Design heeft u mooi meubilair met een hoog zitcomfort. U zit letterlijk altijd goed in een Jess Design fauteuil, stoel en bank. Daarnaast zorgen de meubels ervoor dat u heerlijk kunt relaxen na een dag hard werken. Bij Veldkamp Wonen vindt u het volledige assortiment van de meubels van Jess Design. In de grote showroom raakt u eenvoudig geïnspireerd en het is mogelijk om het zitcomfort tijdens een bezoek te ervaren. Wij heten u graag welkom op één van onze locaties.

Voordelen Jess Design collectie

  • Fraai vormgegeven lederen
  • Lange levensduur
  • Groot zitcomfort
  • Van Hollandse bodem
  • Lange garantie

Jess Meubels: Kwaliteit en comfort gecombineerd

Meubels van Jess Design zoals de Jess Design fauteuil en de Jess Design bank komen van Hollandse bodem en zitten ontzettend lekker. Met de combinatie van kwaliteit en comfort van de Jess meubels, zit u letterlijk altijd goed. Door de hoge kwaliteit van materialen biedt het merk meubels van een lange levensduur. Daarbij hoort vanzelfsprekend lange garantie.

Raak

geïnspireerd

Jess Design ledersoorten

Het merk Jess Design staat bekend om meubels die geïnspireerd zijn op de natuur en de mode. Door gebruik te maken van leder en andere natuurlijke materialen vertelt elk meubelstuk een eigen verhaal, zo biedt het ene meubelstuk een nonchalant verhaal en de andere heeft juist een stoere uitstraling. De meubels zijn door het ontwerpproces ruw en uniek. Door veel gebruik te maken van dezelfde soort materialen, passen alle Jess Design meubels in uw interieur bij elkaar. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van verschillende soorten leder die ieder zijn eigen uitstraling hebben. Denk hierbij aan Bonanza leer, Aurula leer, Royal leer, Luxor leer en Sadie leer, allemaal in verschillende kleuren toe te passen.

Een bekende productlijn van Jess Design is Earl: fauteuils en banken met een rustieke lederen look. De Earl collectie kenmerkt zich doordat de zitting en rugleuning van leder zijn en het onderstel en de armleuningen van staal zijn. Hierdoor creëert u een luchtige look in uw huiskamer. De Earl bank is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een 2-zits- en een 3-zitsbank en is er keuze uit met en zonder armleuningen. Daarnaast kunt u uw huiskamer aanvullen met een Earl fauteuil in dezelfde look als de bank met wederom de keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om een cognackleurige lederen bank te combineren met een camelkleurige fauteuil. Maak uw zithoek af met een hocker uit de Earl collectie.

20 jaar puur, verleidelijk en verschillend

Al 20 jaar is Jess Design een toonaangevende speler in de markt. Wie Jess zegt, zegt different, seductive en pure. Oftewel: Jess is een puur en verleidelijk merk. De opvallende kleuren en de eigenzinnige vormen maken de meubels different. Daarnaast is Jess mooi van nature: pure. Tot in de kleinste details van de meubels ontdekt u de karaktertrekken van de natuur.

Ervaar het comfort van de Jess Design collectie zelf! Breng een bezoek aan onze showroom van wel 4000 vierkante meter groot en kom de volledige collectie van Jess bekijken. Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar om u van een passend, gratis, interieuradvies te voorzien. Het is ook mogelijk om interieuradvies aan huis aan te vragen.