Sluiten

Ontdek Kwaliteit in Gordijnstoffen: Kendix Collectie

Wenst u nieuwe gordijnen voor uw woon-, slaap- of werkkamer? Ontdek het uitgebreide assortiment van de Kendix-collectie bij Veldkamp Wonen. De Kendix-collectie staat garant voor hoogwaardige gordijnstoffen van uitzonderlijke kwaliteit, waardoor u langdurig kunt genieten van de Kendix design gordijnen.

De variëteit aan Kendix-stoffen is omvangrijk. We begrijpen dat het kiezen van de juiste gordijnstof voor uw huidige inrichting een uitdaging kan zijn. Breng een bezoek aan onze Veldkamp woonwinkel in Wezep! Onze medewerkers bieden u kosteloos deskundig interieuradvies. Samen met u zoeken we naar geschikte Kendix stoffen die perfect passen bij uw woning.

Ambacht en Stijl in Hedendaags Textielontwerp

Kendix beschrijft haar werk als de creatie van textiel door visionaire mensen met een scherp oog voor detail. Het merk waardeert schoonheid en kwaliteit als essentiële aspecten. De Kendix-collectie wordt intern ontworpen en ontwikkeld. De ontwerpers van Kendix hebben voornamelijk hun opleiding genoten aan de Design Academie Eindhoven. Ze hebben hun ervaring opgedaan bij diverse ontwerpers, trendanalisten en architecten. Actuele ontwikkelingen in architectuur, cultuur, design en kunst vormen de basis voor hun ideeën. Deze invloeden worden geïntegreerd en toegepast in de stijlvolle ontwerpen van Kendix.

Geef je interieur

een nieuwe dimensie

Stijlvolle Variëteit

De gordijnstoffen in de Kendix-collectie zijn zeer gevarieerd. De diversiteit in ontwerpen is opvallend, en ook de materiaalkeuze verschilt sterk tussen de stoffen. Kendix biedt gordijnen in verschillende materialen, zoals geweven stof en bedrukte stof. Bovendien hebben enkele Kendix-stoffen een extra brandwerende laag voor meer veiligheid in huis. Of u nu op zoek bent naar een ingetogen of juist een speelser gordijnmodel, in de Kendix-collectie vindt iedereen iets dat bij zijn smaak past.