Sluiten

Neo-Style

Bent u op zoek naar een trendy meubel voor in uw interieur? Of zoekt u om een andere reden naar een zitmeubel van hoge kwaliteit? Dan zit u bij het merk Neo-Style goed. Neo-Style meubelen zijn voornamelijk gemaakt van leer en worden met de hand zorgvuldig bewerkt. Naast Neo-Style banken heeft het merk ook een aantal trendy relaxfauteuils in het assortiment.

Voordelen Neo-Style zitmeubelen

  • Tijdloze uitstraling
  • Designvol
  • Trendy
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Duurzaam

Relaxen in Neo-Style meubelen

De Neo-Style relaxfauteuils zijn tijdloos met een trendy design en afgewerkt met leer. U kunt kiezen voor Neo-Style zitmeubelen die rechtop staan, maar ook voor fauteuils die verstelbaar zijn. Zo vindt u voor elke houding de perfecte fauteuil.

Neo-Style

Hoge kwaliteit Neo-Style banken

Kiest u voor Neo-Style zitmeubelen, dan bent u verzekerd van een optimale kwaliteit. De geleverde grondstoffen worden intensief gecontroleerd en tijdens het gehele productieproces worden er meerdere malen controles uitgevoerd. Het merk weet een goede combinatie te vinden tussen de internationaal voorgeschreven normen en de verwachtingen van de klant. De Neo-Style banken worden constant verbeterd waardoor u van een jarenlang zitcomfort geniet.

Neo-Style meubelen in de showroom van Veldkamp Wonen

Bent u benieuwd naar de Neo-Style meubelen? In de showroom van Veldkamp Wonen voorzien onze medewerkers u gratis en vrijblijvend van interieuradvies. Samen kijken we naar de Neo-Style collecties en wat deze voor uw interieur kunnen betekenen. Wilt u graag persoonlijk interieuradvies aan huis ontvangen? Ook dat is mogelijk bij Veldkamp Wonen. Neem contact met ons op en dan creëren we samen uw droominterieur.