Sluiten

Buffetkasten

Opgeruimd staat netjes

Wilt u uw eet- of woonkamer een chique uitstraling geven? Overweeg dan eens de aanschaf van een buffetkast uit ons uitgebreide assortiment buffetkasten. Een dergelijke kast ziet er over het algemeen zeer fraai uit in een interieur en biedt de mogelijkheid om uw prachtige servies aan een ieder te tonen. Over het algemeen is de bovenkast van de kast voorzien van glazen deuren, zodat men in uw kast kan kijken. Toch oogt dit doorgaans niet rommelig, doordat het hout van de deuren de inkijk in uw kast enigszins breekt. Aan de onderzijde van een buffetkast vindt u lades voor het opbergen van overige spullen als het bestek, placemats, extra borden, enzovoorts.

Kom eens langs in de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod aan buffetkasten. De buffetkasten zijn geproduceerd door verschillende, erkende topmerken, u kunt hierbij denken aan Bert PlantagiePode en Interstar. Hierdoor weet u zeker dat de kast jaren mee gaat!

Geef uw interieur meer uitstraling

Een buffetkast is niet alleen praktisch vanwege de ruimte die het biedt om uw servies en bestek in op te bergen, het geeft uw interieur tevens een chique uitstraling. Zeker wanneer u trots bent op uw servies, wat bijvoorbeeld al generaties lang in de familie zit, kunt u een buffetkast uitermate goed gebruiken om dit aan andere mensen in uw woning te tonen. Daarbij raakt het servies niet bestoft en kunnen bijvoorbeeld kinderen er niet bij.

Zeg nu zelf, het moet toch een geweldig aanzicht zijn, zo’n fraai vormgegeven kast met de glinsteringen van uw bestek en servies achter het glas? Onze medewerkers vertellen u graag meer over het effect van een buffetkast in uw interieur. Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden hierin, bieden we u een interieuradvies aan in onze winkel of bij u aan huis. Een afspraak hiervoor kunt u maken in de winkel of direct online via onze website.

Advies van experts

Kom eens langs in onze woonwinkel en laat u inspireren door het grote aanbod aan kasten uit de collecties van verschillende topmerken. Onze medewerkers geven u graag advies over de verschillen tussen de kasten en merken. Zo maakt u altijd een juiste keuze!