Sluiten

Dressoirs

Perfect voor iedere muur

Veel mensen vinden het minder mooi om een open ruimte tegen de muur in een woon-, slaap– of werkkamer te hebben. Door hier een dressoir te plaatsen heeft u enerzijds meer ruimte voor uw spullen en bent u anderzijds direct van het ruimtelijke gat af! In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een uitgebreide collectie dressoirs van verschillende topmerken. De dressoirs verschillen niet alleen in model van elkaar, ook de kleur en bijvoorbeeld hoogte verschilt sterk. Zo is de kans groot, dat u bij ons een dressoir vindt die aansluit bij de rest van de meubelen in uw huidige inrichting. Laat u inspireren en kom eens langs in onze woonwinkel!

Breng sfeer aan met een dressoir

Een dressoir vult niet alleen ruimtelijke gaten in uw kamers, het maakt het ook mogelijk om de sfeer in een kamer te beïnvloeden. Neem bijvoorbeeld een houten kast om een warme, gezellige sfeer te creëren. Ook een moderne, strakke dressoir van het merk Interstar behoort bij ons tot de mogelijkheden, wat fraai staat als de rest van uw interieur bijvoorbeeld ook erg modern vormgegeven is.

Naast de verschillende kleuren en materialen verschillen de dressoirs ook op het gebied van het model. Zo heeft de ene dressoir een combinatie van een open en gesloten gedeelte, terwijl andere dressoirs volledig gesloten zijn. Een gesloten dressoir is vaak wat strakker, terwijl een open gedeelte meer kleur in uw kamer kan brengen door hier bijvoorbeeld boeken, accessoires of dvd’s neer te leggen.

Advies nodig? Vraag het ons

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste dressoir voor uw inrichting? Onze vakkundige medewerkers staan zowel in onze woonwinkel als online via onze website voor u klaar, om u van een passend advies te voorzien. Wilt u uw volledige inrichting veranderen, dan kan een interieuradvies aantrekkelijk zijn! Hierbij brengen we alle mogelijkheden in kaart, die aansluiten bij uw huidige meubelen. In onze showroom vindt u andere de collecties van topmerken zoals Bert PlantagieCloakPode en Interstar.