Sluiten

Inbetween vitrage

Uw eigen sfeer creëren

Wanneer u het zonlicht van buitenaf niet volledig wilt blokkeren, maar wel iets voor uw ramen wilt hebben hangen voor bijvoorbeeld uw privacy, biedt een inbetween of vitrage wellicht de uitkomst. Een inbetween zit qua dikte tussen normale gordijnen en een vitrage in, daar waar een vitrage een zeer dun soort gordijn is waar licht eenvoudig doorheen kan komen. Het komt geregeld voor, dat men gebruik maakt van een combinatie tussen een inbetween en vitrage. Door beide gordijnen dicht te doen, is uw woning in dit geval volledig verduisterd. Kiest u ervoor om een van beide gordijnen te gebruiken, dan blijft er een deel van het zonlicht in uw kamer vallen.

In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een breed scala aan inbetweens en vitrages van verschillende topmerken. Niet alleen verschillen deze producten qua dikte van elkaar, ook komen inbetweens en vitrages voor in tal van verschillende modellen. Dit geeft u de mogelijkheid om met het gebruik van een inbetween of vitrage een bepaalde sfeer in uw woning te creëren. De gordijnen zijn immers nadrukkelijk aanwezig, wanneer deze gesloten zijn. Kies bijvoorbeeld voor een witte vitrage om het zonlicht in uw kamer te laten vallen en zo een lichte sfeer te creëren, of neem een gekleurde inbetween voor een warme sfeer.

Voordelig en stijlvol

Een inbetween of vitrage is vaak goedkoper dan een gordijn, doordat de stof minder dik is. Zeker in een woonkamer is het niet altijd noodzakelijk om alles volledig te kunnen verduisteren, zeker in de winter heeft u voldoende aan een inbetween. Zo heeft u een goedkope oplossing, die ook nog eens ontzettend stijlvol is!

Voor slaapkamers is het wellicht aan te raden om een ander soort gordijn te kiezen, die de kamer wel volledig kan verduisteren. Zeker met kinderen die op tijd gaan slapen, kan het vervelend zijn als het te licht is in de kamer.

 

Advies van experts

Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door het grote aanbod aan gordijnen uit de collecties van verschillende topmerken. Onze medewerkers geven u graag advies over de verschillen tussen de banken en merken. Zo maakt u altijd een juiste keuze!