Sluiten

Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen in alle stijlen

Voor veel huishoudens vormt het avondeten of de lunch een belangrijk onderdeel van de dag. Niet alleen worden hier de dagelijkse zaken besproken, het zorgt voornamelijk voor een gezellig moment met het hele gezin! Door te kiezen voor een bepaald soort eetkamerstoelen kunt u de sfeer rond uw tafel verder beïnvloeden. Kiest u bijvoorbeeld voor strakke, moderne stoelen van het merk Lookline of geeft u de voorkeur aan een vrolijker, ietwat speelser model eetkamerstoel van het merk Pode? Bij Veldkamp Wonen vindt u eetkamerstoelen uit de collecties van verschillende topmerken. Wij bieden topmerken zoals Bert PlantagieJess Design en meer merken. De eetkamerstoelen van deze merken gaan jarenlang mee en zien er daarnaast zeer fraai uit! Mocht u ook op zoek zijn naar een nieuwe eettafel, dan bent u eveneens aan het juiste adres in onze woonwinkel. Laat u inspireren door 4000 m2 aan woonelementen!

Goede houding & comfort

Om geen last te krijgen van uw rug of bijvoorbeeld uw benen, is een goede houding op eetkamerstoelen van groot belang. Zeker als u de eettafel bijvoorbeeld ook gebruikt als werktafel, zult u veel tijd doorbrengen op de eetkamerstoelen. Onze medewerkers kunnen u adviseren over de juiste hoogte van de stoelen, de zitting (diep/hard) en bijvoorbeeld de rugleuning. Wilt u een leuning tot aan uw schouders, of liever tot in uw onderrug? Wij helpen u hier graag mee!

In ons assortiment vindt u een breed scala aan eetkamerstoelen, die uiteenlopen van simpel vormgegeven kunststoffen modellen, tot eetkamerstoelen met volledige, stoffen bekleding. Het hangt sterk van uw huidige interieur en bijvoorbeeld uw eettafel af, welke eetkamerstoel de beste keuze voor u is.