Sluiten

Eetkamertafels

Advies op maat voor uw tafel

Veel huishoudens hechten een grote waarde aan het gezamenlijke avondeten, waarbij de dag door wordt genomen met het hele gezin. Naast de juiste eetkamerstoelen, waarvan u een groot aantal modellen vindt in onze woonwinkel, is ook een passende eetkamertafel essentieel. Niet alleen wilt u lekker kunnen eten, ook heeft een eetkamertafel invloed op de sfeer in de eetkamer. Een mooie houten tafel zorgt bijvoorbeeld voor een veel warmere sfeer, dan een glazen eetkamertafel. Anderzijds is een glazen tafel vaak makkelijker schoon te houden en worden bijvoorbeeld lelijke kringen aan het oppervlak van de tafel vermeden.

Veldkamp Wonen biedt u een breed assortiment met eetkamertafels uit de collecties van verschillende topmerken. Zo heeft u een ruime keuze uit tal van verschillende modellen, kleuren en materialen. De kans dat u bij ons een eetkamertafel vindt, die aansluit bij de rest van uw interieur is hierdoor groot! Veldkamp Wonen beschikt onder andere over de merkenSeurenInterstar en Bert Plantagie. Om het u nog makkelijker te maken, staan onze medewerkers zowel in de woonwinkel als online via onze website voor u klaar om advies te geven.

Kwaliteit en maatwerk

Naast de standaardmodellen, biedt Veldkamp Wonen de mogelijkheid om maatwerk te leveren in onze werkplaats. Het is bijvoorbeeld van groot belang, dat de tafel op de juiste hoogte zit voor u, om geen klachten aan de rug te krijgen. Zeker als u ook geregeld werkt aan de eetkamertafel, is een goede afstelling belangrijk. Bij sommige tafels is het mogelijk om de lengte van de poten af te stellen, zodat u deze op latere leeftijd nog lager of hoger zou kunnen zetten indien gewenst. Bij andere tafels kunt u de afstelling door Veldkamp Wonen laten doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheid tot het aanpassen van de afstelling van tafels, of bent u benieuwd welke tafel het beste zou passen in uw huidige interieur? Neem contact op!