Sluiten

Fauteuils

Design en relaxen

Wilt u na een lange dag werken kunnen ontspannen in uw relaxfauteuil? In de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep vindt u fauteuils uit de collecties van verschillende topmerken in deze branche. Hierbij kunt u denken aan de fauteuils van Jess DesignBert PlantagiePode en Cloak. De fauteuils in onze collectie kunnen u jarenlang plezier brengen en zijn zeer stijlvol vormgegeven. Door de diversiteit aan collecties, lopen ook de modellen van de verschillende fauteuils sterk uiteen. De kans dat u een geschikte fauteuil vindt, die aansluit bij de rest van uw interieur, is daarom groot! Kom eens langs in onze winkel en laat u inspireren door het grote aanbod aan fauteuils voor in de woon-, slaap- en werkkamer.

Fauteuils van topmerken

Veldkamp Wonen is een specialist in het aanbieden van fauteuils, banken en andere stoelen. Zo vindt u bij ons onder meer de fauteuils en stoelen uit de collecties van topmerken als Bert PlantagieModuss en Pode. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de verschillende fauteuils van deze merken. Gaat uw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een fauteuil met een diepe zitting, of heeft u liever een harde zitting die wat hoger zit? Naast het model, verschillen de fauteuils tevens sterk qua kleuren en stoffen. De ene fauteuil is gemaakt van zwart leer, wat een rustgevende en moderne uitstraling met zich meebrengt, terwijl een andere fauteuil met verschillende leren stof is bedekt. Laatstgenoemde variant brengt meer warmte en gezelligheid in uw interieur. Afhankelijk van uw huidige interieur kunnen we samen met u zoeken naar een geschikte fauteuil om heerlijk tot rust in te komen!

Volledig nieuw interieur? Laat u adviseren!

Wilt u meer dan enkel een nieuwe fauteuil in uw inrichting? Laat u adviseren door een van onze medewerkers. Zij kunnen u een gratis interieuradvies in onze winkel of bij u aan huis geven, waarmee u een goed overzicht krijgt van de mogelijkheden. Raak geïnspireerd door de vele collecties woonelementen bij Veldkamp Wonen!