Sluiten

Laminaat

Topkwaliteit in diverse dessins

Een van de populairste harde vloeren in Nederlandse huishoudens, is een laminaatvloer. Enerzijds is laminaat relatief eenvoudig schoon te houden in vergelijking met bijvoorbeeld een vloerbedekking, anderzijds draagt een laminaatvloer bij aan een warme sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer. Kom eens langs in de woonwinkel van Veldkamp Wonen en laat u inspireren door het brede scala aan laminaatvloeren, die u in onze winkel vindt. Deze vloeren worden allen geproduceerd door gerenommeerde topmerken, zodat u jaren vooruit kunt met uw nieuwe vloer.

Naast eerder genoemde voordelen, valt een laminaatvloer met vrijwel ieder type meubels te combineren. Bij Veldkamp Wonen heeft u de keuze uit tal van verschillende kleuren laminaat, of u nu zoekt naar een diepe houtkleur of bijvoorbeeld een witte laminaatvloer. Mocht u toch twijfelen tussen bepaalde kleuren laminaat, dan staan onze medewerkers voor u klaar om u van een passend interieuradvies te voorzien. Vraag er eens naar in onze winkel!

Breng warmte in huis met laminaat

Zeker een houten laminaatvloer heeft een warme uitstraling, wat ideaal te combineren valt met bijvoorbeeld strakke, moderne meubels. Daarbij is laminaat voor vrijwel iedere kamer geschikt! Zo heeft u toch de gezellige sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer, maar hoeft u de rest van uw interieur niet aan te passen.

Ten opzichte van een houten vloer is laminaat aanzienlijk goedkoper, niet alleen in de aanschaf van het laminaat, ook in het leggen ervan is voordeliger. Het effect van beide soorten vloeren is echter nagenoeg gelijk, doordat de kleur van laminaat heel dicht in de buurt van een houten vloer komt. Andere voordelen aan laminaat zijn onder meer dat laminaat erg onderhoudsvriendelijk is en dan vlekken eenvoudig te verwijderen zijn. Het regelmatig afnemen met een natte doek is voldoende om vieze plekken van het laminaat weg te nemen.