Sluiten

PVC

PVC, steeds populairder

Naast een laminaat- of parketvloer is ook een vloer van PVC of vinyl steeds populairder aan het worden. Niet alleen is het aanbod aan PVC-vloeren de afgelopen jaren enorm toegenomen, ook is PVC erg makkelijk te onderhouden. Wanneer u wel de kleur wenst van een laminaat– of parketvloer, maar kringen en bobbelend laminaat wilt voorkomen, vormt een PVC-vloer de ideale oplossing! In het assortiment van Veldkamp Wonen, de woonspecialist in Wezep en omgeving, vindt u PVC- vloeren uit de collecties van verschillende toonaangevende merken. Qua vormgeving komen deze vloeren dicht in de buurt van en laminaatvloer, waardoor een PVC-vloer net als laminaat een warme sfeer in uw woon-, slaap- of werkkamer kan creëren. Naast de houten kleur, kan PVC vanzelfsprekend ook in tal van andere modellen geleverd worden!

Onderhoudsvriendelijke vloeren

Het voornaamste voordeel van een PVC- of vinylvloer, is dat deze erg onderhoudsvriendelijk zijn ten opzichte van andere vloeren. Waar het voor laminaat of parket schadelijk kan zijn als er een grote hoeveelheid vocht op de vloer terechtkomt, geldt dit voor PVC-vloeren in veel mindere mate. De PVC-vloeren zijn namelijk poreus en nemen daardoor geen vocht op, iets wat laminaat– en parketvloeren wel doen. Het regelmatig afnemen van de vloer met een stofzuiger of vochtige doek is voldoende om jarenlang te kunnen genieten van uw vloer!

Ook wanneer u een vloerverwarming gebruikt, is een PVC-vloer geschikter dan een laminaat- of parketvloer. Een PVC-vloer heeft namelijk een erg goede warmtegeleiding, waardoor de warmte van de vloerverwarming op de juiste wijze in uw kamers wordt verspreid. Door deze goede warmtegeleiding kunt u flink besparen op de energierekening.

 

Meer weten? Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de PVC-vloeren in het assortiment van Veldkamp Wonen, of bent u benieuwd naar de verschillen met een laminaat– of parketvloer? Onze medewerkers staan zowel via onze website als in de woonwinkel voor u klaar om u te helpen bij het kopen van een PVC-vloer.