Sluiten

Parket

Parketvloer: Prachtige uitstraling

Wenst u een fraaie houten vloer in uw woon-, slaap– of bijvoorbeeld werkkamer? Wellicht kan een parketvloer hier dan in voorzien! Een Parketvloer wordt gemaakt van hout en brengt om die reden vaak een erg warme sfeer in uw woning. Daarbij is een parketvloer met vrijwel ieder type meubels te combineren, wat het tot een investering voor de lange termijn maakt. Mocht u tussentijds een ander interieur willen aanschaffen, dan kan uw parketvloer zonder problemen blijven liggen! Bij Veldkamp Wonen bieden we u parketvloeren uit de collecties van verschillende gerenommeerde merken in deze branche. Deze parketvloeren zien er niet alleen fraai afgewerkt uit, ze hebben ook een lange levensduur om u optimaal te laten genieten van uw nieuwe parketvloer!

Verschil tussen parket en laminaat

Een laminaatvloer lijkt vaak sterk op een parketvloer, toch zijn er een aantal essentiële verschillen tussen beide soorten vloeren. Zoals eerder aangegeven wordt parket gemaakt van hout, wat veel duurder is dan de grondstof van laminaat. Dit is terug te zien in de prijs van de beide vloeren, waarbij parket over het algemeen aanzienlijk duurder is. Anderzijds is parket beter te onderhouden als u bijvoorbeeld een kring op uw vloer heeft. Door de vloer te schuren, kunt u deze lelijke plekken zonder problemen weghalen. Bij een laminaatvloer is dit niet mogelijk, waardoor u ofwel een groot deel van de vloer moet vervangen, ofwel de plek moet laten zitten.

Loop eens binnen!

Wilt u meer weten over de verschillen tussen laminaat en een parketvloer, of wilt u weten welk type parket het beste bij uw huidige interieur past? Kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep, onze medewerkers helpen u graag bij het kopen van parket!