Sluiten

Marmoleum

Marmoleum bij Veldkamp wonen

Wilt u een vloer waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft, maar wat wel een warme sfeer in uw woning kan creëren? Wellicht kan een marmoleumvloer dan in uw wensen voldoen! Het voornaamste voordeel aan een marmoleumvloer, is dat deze nauwelijks vuil worden en daarbij eenvoudig schoon te houden zijn. Dit komt voornamelijk door de samenstelling van het marmoleum, wat vervaardigd wordt uit houtmeel en kalksteen. Niet voor niets wordt marmoleum bijvoorbeeld veel gebruikt in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, winkels en sportzalen. Ook voor woningen is marmoleum uitermate geschikt! In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u een breed scala aan marmoleumvloeren van verschillende topmerken, denk aan Parade en Desso. De vloeren lopen uiteen van strakke, moderne varianten, tot speelsere modellen met verschillende kleuren.

Afhankelijk van uw huidige interieur zult u vrijwel altijd een marmoleumvloer vinden die aansluit bij uw wensen. Onze medewerkers helpen u graag op weg bij het kopen van een marmoleumvloer in onze woonwinkel in Wezep. Vraag bijvoorbeeld eens naar ons interieuradvies, waarbij we u graag kennis laten maken met onze mogelijkheden!

Voordelen marmoleum

Een marmoleumvloer heeft naast het lage onderhoud verschillende andere voordelen. Zo is een marmoleumvloer antistatisch, heeft het een sterk geluidsisolerende werking en is het erg sterk en slijtvast. Ideaal als u bijvoorbeeld huisdieren over de vloer heeft rennen, kinderen op de vloer wilt kunnen laten spelen of geregeld met een bureaustoel over de vloer rijdt. Krassen die ontstaan zult u nauwelijks zien en wanneer er gemorst wordt met bijvoorbeeld drinken, is het eenvoudig schoon te maken. Daarbij gaat een marmoleumvloer zeer lang mee, zodat u hier jaren plezier aan kunt beleven!

 

Meer weten? Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de PVC-vloeren in het assortiment van Veldkamp Wonen, of bent u benieuwd naar de verschillen met een laminaat– of parketvloer? Onze medewerkers staan zowel via onze website als in de woonwinkel voor u klaar om u te helpen bij het kopen van een PVC-vloer.