Sluiten

Therdex PVC-vloeren: Esthetiek en Duurzaamheid in Perfecte Harmonie

Therdex PVC-vloeren zijn kenmerkend en van topkwaliteit, ontworpen voor consumenten en professionals met oog voor stijl. Deze producten blinken niet alleen uit op esthetisch vlak, maar ook in hun milieuvriendelijke kenmerken. Dit maakt Therdex geliefd bij architecten, ontwerpers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een unieke en duurzame vloeroplossing.

De basis van elk interieur begint bij de vloer

De vloer is dé bepalende factor voor de sfeer in elke ruimte en geeft deze een specifiek karakter. Daarnaast biedt een vloer langdurig comfort. Therdex PVC-vloeren zijn gericht op gebruiksgemak dankzij het duurzame en slijtvaste materiaal. Ze zijn nauwelijks te onderscheiden van echte vloeren. Vertrouw op een luxueuze en stijlvolle PVC-vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Oneindige Combinatiemogelijkheden

Al onze PVC vloeren zijn verkrijgbaar in verscheidene formaten en kleuren. Of u nu kiest voor lange planken, een Hongaarse punt of visgraat. Therdex gelooft in de dynamiek van eenheid en eenvoud. Combineer en creëer eindeloos met de PVC vloeren van Therdex.

Sterk, licht en recyclebaar

PVC is een hard en broos product en heeft als basis aardolie (43%) en zout (57%). Door weekmakers toe te voegen wordt de PVC soepel gemaakt. Het is sterk en licht van gewicht. Ook kan het makkelijk worden gerecycled, want het product is op veel verschillende manieren te verwerken. Wilt u meer weten over de opbouw van PVC of over duurzaamheid? Op de pagina’s hieronder vindt u meer informatie.