Sluiten

Vouwgordijnen

Sfeervolle gordijnen

Zoekt u gezellige gordijnen, die u overal in uw woning kunt gebruiken? Met vouwgordijnen heeft u wellicht een passende oplossing! Vouwgordijnen zijn erg populair en laten u spelen met zonlicht. Het fraaie aan de vouwgordijnen is grote diversiteit aan modellen, die tegenwoordig op de markt verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan een simpel, blauw model, tot varianten met een bepaald patroon op de stof. Welk type vouwgordijn de beste keus voor u is, hangt sterk af van het huidige interieur in uw woning en uw persoonlijke smaak.

Strakke en chique uitstraling

Een vouwgordijn heeft over het algemeen een strakke en chique uitstraling, zowel aan de binnenzijde van uw woning als ook aan de buitenzijde. Door de diversiteit aan modellen en kleuren is de kans groot, dat u een vouwgordijn vindt die aansluit bij de rest van uw interieur. Kies bijvoorbeeld voor een vouwgordijn met een kleur, als u momenteel een strakke, moderne inrichting heeft. Een vouwgordijn met een patroon of verschillende kleuren is goed te gebruiken in een wat speelser interieur. Twijfelt u over het juiste vouwgordijn voor uw kamers? Laat u adviseren door een van onze medewerkers!

 

Voordelen van een vouwgordijn

Het fijne aan vouwgordijnen is dat u deze naar wens omhoog of naar beneden kunt laten gaan. U hoeft het vouwgordijn niet volledig open te hebben of volledig dicht. Zo kunt u overdag toch licht uw kamer in laten komen maar de inval van de zon blokkeren, zodat u hier geen hinder van ondervindt.

Ook heeft een vouwgordijn een energiebesparende functie, doordat uw het volledige raam af kunt dekken. Warmte stroomt minder snel uw woning uit, wat zeker in de winterse dagen kan zorgen voor een besparing op uw energierekening.