Sluiten

Woonwinkel Kampen

Vanaf Kampen naar woonwinkel Veldkamp

Een dagje weg met het hele gezin? Wat dacht u van een bezoek aan de woonwinkel van Veldkamp Wonen! Hier vindt u alles voor een stoere jongenskamer, de werkkamer, uw woonkamer en natuurlijk de slaapkamer. Met ruim 4000 m2 aan woon- en slaapmeubelen heeft u alles om een nieuw interieur samen te stellen, of om uw huidige interieur te verbeteren. Daarbij staan onze vakkundige medewerkers dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste meubelen. Welke kleuren passen bijvoorbeeld het beste bij uw huidige interieur? Hoe kunt u een nog warmere sfeer creëren? Wij helpen u graag op weg!

Onze woonwinkel is vijf dagen per week voor u geopend! Op dinsdag tot en met zaterdag heten we u graag van harte welkom vanaf half tien in de ochtend. Vervolgens kunt u op dinsdag, woensdag en donderdag tot half zes rond blijven lopen om uw nieuwe meubelen bij elkaar te zoeken. Op vrijdag sluit de woonwinkel om half negen en op zaterdag om vijf uur.

Woonideeën opdoen?

Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Bezoek Veldkamp Wonen

Wanneer u vanuit Kampen of omgeving naar onze woonwinkel komt, bent u in een kleine twintig minuten op uw bestemming. Het handigste is om vanuit Kampen de N50 op te gaan en deze te volgen tot het knooppunt Hattemerbroek, waar u de A28 neemt richting Wezep. Kort na dit knooppunt zult u afrit 17 (richting Wezep) op de borden zien staan, die u neemt. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf en vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde, die volgt na de eerste keer afslaan. Na enkele honderden meters vindt u Veldkamp Wonen aan uw linkerhand.

Heeft u tijdens de openingstijden geen ruimte om de meubelen uit onze collectie te komen bekijken? Op afspraak is het mogelijk om ook daarbuiten een kijkje te nemen in onze woonwinkel.