Vakkundige banken van Cloak

Bent u op zoek naar vakkundig gemaakte banken, of wilt u graag Cloak meubelen kopen? Dan bent u bij Veldkamp Wonen in Wezep aan het juiste adres! De banken van dit gerennomeerde merk staan voor ”puur”  in eenvoud en ”puur” in vakmanschap. De combinatie van het merk Havee en de bekende ontwerper Hans Daalder zorgt voor een tijdloos enthousiasme en een fantastisch zitcomfort. Op de meubelen van Cloak ontvangt u standaard 10 jaar garantie. Bent u benieuwd naar de meubelen? Neem gerust eens een kijkje in de showroom in Wezep en maak kennis met dit merk!

cload

Bank ”Cloud”

lake

Bank ”Lake”

Pacific

Bank ”Pacific”

sky

Bank ”Sky”

stone

Bank ”Stone”

Sun

Bank ”Sun”

Coast_front_noten_Low

Bank ”Coast”

Cloak bank Ditch

Bank ”Ditch”

Cloak bank Storm

Bank ”Storm”

Ontdek alle Cloak meubelen in de showroom

Meer meubelen bij Veldkamp Wonen

In de 4000 vierkante meter grote showroom in Wezep vindt u veel soorten meubelen van verschillende gerenommeerde merken. Voor elke smaak bieden wij een ruim assortiment aan sfeervolle meubelen. Maak gerust eens kennis met de merken Bert Plantagie, Pode, Interstar en nog veel meer merken.

Kom eens langs in onze woonwinkel

Wij begrijpen dat het moeilijk kiezen is uit het brede assortiment fauteuils, wat Veldkamp Wonen u aanbiedt. Om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, staan onze medewerkers voor u klaar voor het geven van een interieuradvies. Hiermee kunnen wij u helpen door middel van inspiratie, vakkennis en tips! Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek