Logo van woonmerk Jamé

Ambachtelijke meubels van Jamé

Bent u op zoek naar leren meubels met een bijzonder verhaal? Jamé heeft voor u een ruim assortiment aan leren banken beschikbaar. Zo vindt u bij Veldkamp Wonen in Wezep een ruime collectie banken van het merk Jamé. Deze banken staan bekend om de ambachtelijke kwaliteit. Elk meubel verdient het juiste materiaal. Daarom wordt het leer geïnspecteerd op de beste kwaliteit. Voor het snijden van dit materiaal maken de stofsnijders gebruik van de meest geavanceerde machines. Dankzij de jarenlange ervaring van de stofsnijders is het mogelijk om handwerk te leveren. Kortom, het échte ambacht dus! Kies voor een leren bank van Jamé om heerlijk in weg te dromen.

Jarenlange kwaliteit

De meubels van Jamé staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Dankzij de kennis van het oude ambacht is het merk in staat stijlvolle meubels te produceren. Naast dit feit worden de meubels voorzien van koudschuim. Dit zorgt er voor dat elk model jarenlang in vorm blijft. Dit geeft een heerlijk gevoel en voorkomt ongewenste vervormingen.

Sterke punten Jamé

  • Uitstekende kwaliteit leer
  • Moderne uitstraling
  • Ambachtelijke meubels
  • Vakkundig
  • Hollands merk

Collectie van Jamé in de showroom

Bank van woonmerk Jamé

Banken

Hoekbank van woonmerk Jamé

Hoekbanken

Fauteuil van woonmerk Jamé

Fauteuils

Collectie

Veldkamp Wonen in Wezep beschikt over een deel van het assortiment van het merk Jamé. Veldkamp Wonen beschikt over de modellen ‘’Brent’’,’’Merel’’,’’Floris’’ en ‘’Cas.’’ Bent u benieuwd naar de kwaliteit van deze producten? Kom gerust eens langs in de showroom in Wezep en laat u inspireren! Daarnaast kunt u profiteren van een gratis interieuradvies!

Kleur

Een Jamé bank kan heel snel herkend worden aan de kleur van het design. De meubels hebben namelijk een perfecte balans tussen perfect zitcomfort en eigentijds design. In de collectie van Jamé vindt u meubels in allerlei verschillende kleuren en formaten.

Gratis interieuradvies in de showroom of aan huis

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend adviesgesprek