Sluiten

Matrassen

Persoonlijk advies over het juiste matras

Een degelijk matras is essentieel voor een goede nachtrust, wat nodig is om overdag naar behoren te kunnen functioneren op uw werk, op school of tijdens sportactiviteiten. Daarbij draagt een goed matras bij aan het voorkomen van rugklachten of andere pijntjes op latere leeftijd. Zeker wanneer u ouder wordt, kan het steeds lastiger worden om in en uit uw bed te komen, een kwalitatief hoogwaardig matras voorkomt dat u hier problemen bij ondervindt. Bij veel aanbieders van matrassen krijgt u weinig tot geen advies bij het kopen van een matras, waardoor u wellicht niet zeker weet of u het juiste matras aanschaft. Bij Veldkamp Wonen krijgt u dit advies wel! Onze experts kunnen u meer vertellen over de verschillen tussen de matrassen in ons assortiment en de voor- en nadelen van deze matrassen. Zo weet u zeker, dat u straks op het juiste matras slaapt!

Type matras essentieel voor slaaphouding

Matrassen verschillen sterk van elkaar, vooral op het gebied van het materiaal waaruit het matras is vervaardigd. Het ene matras is bijvoorbeeld veel zachter dan het andere, waardoor u diep in het matras kunt zakken tijdens uw slaap. De een vindt dit ontzettend fijn, terwijl een ander liever een harder matras heeft. Een matras waar u lichtelijk in zakt, kan het bijvoorbeeld moeilijker maken om in en uit uw bed te komen. Wij geven u graag een slaapadvies op maat, waarbij we rekening houden met uw slaaphouding en uw persoonlijke voorkeuren.

 

Topmerken bij Veldkamp Wonen

Wanneer u kiest voor een matras van Veldkamp Wonen, weet u zeker dat u hier jarenlang plezier aan beleeft. Naast matrassen kunt u ook bij ons terecht voor het kopen van kussens of complete boxsprings.