Slaapadvies op maat

Uitgerust wakker worden met juiste advies

Het slaapadvies wat we u bij Veldkamp Wonen bieden is niet alleen gericht op het vinden van het juiste matras. ook de keuze voor het juiste kussen is essentieel om een goede nachtrust te hebben. Het kussen van een zijslaper is in veel gevallen anders dan dat van iemand die op zijn of haar rug slaapt. Bij veel winkels wordt u hier echter niet voor gewaarschuwd, waardoor vervelende klachten aan uw rug of bijvoorbeeld nek kunnen opspelen tijdens het slapen.

Bij Veldkamp Wonen nemen we de tijd voor u en proberen we samen met u de beste bodem, matras en kussen te vinden. Kom eens langs in onze winkel en vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden die Veldkamp Wonen u kan bieden. U kunt ons vanzelfsprekend ook via de website of telefonisch bereiken om advies in te winnen.

1. Hoe u slaapt

We bespreken hoe u het liefst slaapt en wat voor producten hier bij aansluiten. Slaapt u op uw rug of zij?

3. Het design

Uiteraard wilt u ook dat uw nieuwe bed er mooi uitziet. Samen nemen we alle producten uit onze collectie door.

2. Juiste matras en kussen

Samen kijken we welke bodems, matrassen en kussens voor u geschikt kunnen zijn. U kunt meerdere producten vrijblijvend testen!

4. Bezorging & installatie

Ook de installatie nemen wij uit handen. Doordat wij een full-service Woonwinkel zijn kunnen wij dit ook volledig in uw wens doen.

werkwijze-installatie

Slaapadvies op maat

Bel mij terug

Wij bellen u terug om een afspraak te maken in de showroom of bij u thuis.