Bedbodems

De basis voor goede nachtrust

Veel mensen gaan er vanuit, dat een degelijk matras het belangrijkste onderdeel is voor een goede nachtrust. Hoewel een matras zeker invloed heeft op uw nachtrust, spelen ook uw kussen en bedbodem een belangrijke rol. De combinatie van het matras en de bedbodem zorgen voor een optimaal ligcomfort tijdens uw slaap, doordat de bedbodem de eigenschappen van een matras kan versterken. In het assortiment van Veldkamp Wonen vindt u de bedbodems uit de collecties van een aantal toonaangevende merken, zoals M-Line, Mahoton en Norma. Deze bedbodems zorgen niet alleen voor veel comfort tijdens uw slaap, ze gaan ook nog eens jarenlang mee!

Een greep uit onze collectie

Logo van M-line

M-line, move well, sleep better.

Meer van M-line
Logo van woonmerk Avek

AVEK, kwalitatief beter slapen.

Meer van AVEK
Logo van woonmerk Mahoton

De Hollandse partner in slaapsystemen.

Meer van Mahoton
Logo van M-line

M-line, move well, sleep better.

Meer van M-line

AVEK, kwalitatief beter slapen.

Meer van AVEK

De Hollandse partner in slaapsystemen.

Meer van Mahoton

Kies de juiste hoogte

Bij het kiezen van een nieuwe bedbodem dient u rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten. Allereerst heeft de bedbodem invloed op de in- en uitstaphoogte van het bed, wat zeker op latere leeftijd essentieel is. Als het lichaam steeds moeizamer functioneert is het raadzaam om een lage instaphoogte te kiezen, zodat u makkelijk in en uit uw bed kunt komen. Wij raden u aan om een bedbodem te kiezen, waarbij uw heupen hoger zitten dan uw knieën op het moment dat u opstaat. Voor meer tips geven we u graag een gratis slaapadvies in onze woonwinkel, waarbij we samen met u zoeken naar een bedbodem die aansluit op uw slaapstijl.

Bedbodems van woonmerk M Line

Ondersteuning en comfort

Naast de hoogte van de bedbodem, speelt dit element ook een rol in de ondersteuning die het u biedt tijdens uw slaap. De ene bedbodem laat u enigszins wegzakken in uw matras, terwijl een ander model veel stijver is. Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, welke bedbodem qua ondersteuning het beste bij u past. Tot slot kunt u kiezen tussen bedbodems die vastzitten en modellen, waarvan u het hoofdeinde omhoog kunt laten gaan via een elektrisch systeem. Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over.

Slaapadvies bij u thuis