Sluiten

Woonwinkel Dronten

Vanaf Dronten naar woonwinkel Veldkamp

Een dagje weg naar de woonspecialist in Dronten en omgeving? Kom eens langs in de woonwinkel van Veldkamp Wonen. Bij ons vindt u maar liefst 4000 m2 aan woonplezier, in de vorm van banken, kasten, wanddecoraties, vloeren en nog veel meer. Ons assortiment bevat de collecties van verschillende topmerken, zoals Bert Plantagie en Interstar. Veldkamp Wonen is de specialist in het verkopen van deze collecties. Zo kunnen we u altijd voorzien van een passend advies, over de meubelen die het beste bij uw huidige interieur passen. Loop eens binnen en ervaar het zelf!

Veldkamp Wonen is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf half tien in de ochtend geopend. Op de dinsdag, woensdag en donderdag sluiten we om half zes, op zaterdag om vijf uur en op vrijdag pas om half negen ’s avonds. Mochten deze openingstijden niet uitkomen voor u, dan kunt u op afspraak ook buiten de openingstijden om een bezoek brengen aan onze woonwinkel.

Bezoek Veldkamp Wonen

De woonwinkel van Veldkamp Wonen is erg goed te bereiken vanuit Dronten en omgeving. U neemt vanuit Dronten de N307 richting Kampen, waar u overgaat op de N50 richting Wezep. Houd Wezep aan en draai bij het knooppunt Hattemerbroek de A28 op. Kort hierna treft u afrit 17 (richting Wezep), die u neemt. Bij het afgaan van de afrit neemt u de eerste afslag links, waarna u tot de rotonde rijdt. Op de rotonde neemt u de tweede afslag, waarna u de woonwinkel al snel aan uw linkerhand zal vinden.

Rond onze woonwinkel is voldoende parkeergelegenheid om uw auto kwijt te kunnen. Een aanhanger hoeft u niet per se mee te nemen, omdat wij uw nieuwe meubelen graag bij u thuis komen afleveren.