Sluiten

Woonwinkel Elburg

Vanaf Elburg naar woonwinkel Veldkamp

Komt u met de auto vanuit Elburg of omgeving naar Veldkamp Wonen? In nog geen twintig minuten rijden staat u voor onze vestiging. Neem hiervoor de N309, die u blijft volgen tot de oprit naar de A28 richting Zwolle (afrit 16). Al snel zult u de volgende afrit, nummer zeventien richting Wezep, zien, waar u de A28 weer verlaat. Ga bij de eerste afslag na het verlaten van de A28 direct rechts richting de rotonde en neem op de rotonde de tweede afslag. Nu zult u Veldkamp Wonen binnen een paar honderd meter aan uw linkerhand vinden.

Veldkamp Wonen is op dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf half tien in de ochtend. Op dinsdag tot en met donderdag kunt u tot half zes ’s avonds rondlopen, op de vrijdag is dit mogelijk tot half negen ’s avonds en op zaterdag sluiten we om vijf uur. Zo heeft u alle tijd om rustig de verschillende collecties van onze topmerken bij langs te lopen. Ook buiten openingstijden kunt u op afspraak langskomen!

Bezoek Veldkamp Wonen

Zoekt u naar een woonspecialist in de omgeving van Elburg, die ook nog eens goed bereikbaar is met de auto? Zoek dan niet langer, want we heten u graag van harte welkom bij Veldkamp Wonen! Onze vestiging ligt pal naast de A28, net nabij Wezep. In onze woonwinkel treft u maar liefst 4000 m2 aan woon- en slaapplezier, ingevuld met de collecties van verschillende gerenommeerde topmerken als Bert Plantagie en Interstar. Door de ervaring die onze vakkundige medewerkers hebben opgedaan in het geven van advies over de aanschaf van meubelen uit deze collecties, is Veldkamp Wonen niet voor niets uitgegroeid tot de woonspecialist in Elburg en omgeving! Kom eens langs en laat u inspireren door het advies wat onze medewerkers u kunnen geven.