Woonwinkel Harderwijk

Vanaf Harderwijk naar onze woonwinkel

Het fijne aan onze woonwinkel is de goede bereikbaarheid, door onze locatie net naast de A28. Zo is het mogelijk om vanuit Harderwijk de A28 te blijven volgen, tot u bij afrit 17 (richting Wezep) komt. Neem hier de afrit en ga vervolgens direct rechtsaf richting een rotonde, die u vrijwel direct na het afslaan treft. Op de rotonde neemt u de tweede afslag, waarna u de woonwinkel van Veldkamp Wonen na een paar honderd meter aan uw linkerhand treft. Rond de winkel is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en eventueel een aanhanger. Een aanhanger is echter niet direct noodzakelijk, want Veldkamp Wonen kan uw nieuwe meubelen bij u thuis afleveren. Zo loopt u geen risico, dat meubelen tijdens de route naar Harderwijk beschadigen!

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Showroom van Veldkamp Wonen Zwolle

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00u – 17:00u
Woensdag 10:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 17:00u
Vrijdag 10:00u – 17:00u
Zaterdag 10:00u – 17:00u
Zondag Gesloten

Adres & contactgegevens

Rondweg 74
8091XK Wezep
038 376 14 09
info@veldkampwonen.nl

Veldkamp Wonen Showroom buitenaanzicht

Woonideeën opdoen? Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Veldkamp Wonen zonwering in showroom

Bezoek Veldkamp Wonen

Bent u toe aan een nieuwe bank, een kast of wellicht een nieuwe boxspring? Kom eens een dagje naar onze woonwinkel nabij Wezep, waar u maar liefst 4000 m2 aan woon- en slaapmeubelen vindt! Wij zijn de specialist in het aanbieden van zeer uiteenlopende elementen voor uw interieur, waarbij onze producten allen worden geproduceerd door toonaangevende merken als Interstar en Bert Plantagie. Door onze kennis, die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, kunnen onze medewerkers u een passend advies geven bij het kopen van nieuwe meubelen voor uw inrichting.

Onze woonwinkel is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf half tien in de ochtend geopend. Op dinsdag, woensdag en donderdag sluiten we om half zes ’s avonds, om vrijdag pas om half negen ’s avonds en op de zaterdag om vijf uur ’s middags. Zo heeft u voldoende tijd om al uw vragen te stellen aan onze medewerkers en de collecties van de verschillende merken nauwkeurig te bekijken.