Sluiten

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat

Een van de meest bekende vormen van zonwering is wellicht het rolgordijn, wat u vast al eens bij vrienden, kennissen of familie heeft zien hangen. Rolgordijnen kenmerken zich door de grote rol bovenaan uw raam en een kort draad, waarmee u het gordijn naar beneden kunt laten zakken of omhoog kunt trekken. Het fijne hieraan is dat u het gordijn precies op die hoogte kunt hangen, die u fijn vindt! Overdag kunt u het rolgordijn bijvoorbeeld tot de helft van uw raam laten zakken om het zonlicht buiten te houden, terwijl u het rolgordijn ’s avonds helemaal sluit voor uw privacy. Een rolgordijn is in iedere kamer te gebruiken, door de verduisterende werking van het gordijn als u deze volledig sluit, kunt u prima met rolgordijnen slapen.

ever dat het zonlicht geweerd wordt. Door te kiezen voor de juiste zonwering in uw kamers kunt u enerzijds het zonlicht buitenhouden en anderzijds bijdragen aan een gezellige, warme sfeer in uw woning in de avond. Wat is er immers mooier, dan een warm gordijn voor uw ramen? Onze medewerkers nodigen we u van harte uit om u te laten inspireren in de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep, waar u een breed scala aan zonweringen vindt van gerenommeerde merken. Of u nu op zoek bent naar gordijnen, of bijvoorbeeld Luxaflex wenst, wij bieden het u!

Creëer een warme sfeer met rolgordijnen

Door de populariteit van rolgordijnen, bestaan er ontzettend veel verschillende soorten en modellen rolgordijnen. Een rolgordijn kan bijvoorbeeld een vaste, primaire kleur hebben, maar ook bestaan uit meerdere kleuren. Zo zult u vrijwel altijd een rolgordijn vinden die aansluit bij de stijl van uw huidige interieur. Het leuke is, dat u door het grote aanbod een bepaalde sfeer in uw woning kunt creëren! De gordijnen zijn immers nadrukkelijk aanwezig, waardoor de vormgeving van het rolgordijn de sfeer in uw kamers sterk beïnvloed.

 

Laat u inspireren

Kom eens langs in de woonwinkel van Veldkamp Wonen in Wezep en laat u inspireren door ons brede aanbod aan rolgordijnen van verschillende topmerken. Of u nu op zoek bent naar een strak, modern rolgordijn, of liever een speelsere variant heeft, wij bieden het u! Tevens kunt u bij ons gebruik maken van een gratis interieuradvies, waarbij we samen met u op zoek gaan naar rolgordijnen die naadloos aansluiten bij uw huidige interieur en uw persoonlijke wensen. Onze experts helpen u graag!