Woonwinkel Apeldoorn

Vanaf Apeldoorn naar onze woonwinkel

Zoekt u naar een nieuwe bank, een nieuwe boxspring, vloerbedekking of een decoratie voor aan uw muur? Kom eens langs in de woonwinkel van Veldkamp Wonen, waar u maar liefst 4000 m2 aan woon- en slaapmeubelen vindt! Niet voor niets is Veldkamp Wonen de afgelopen jaren uitgegroeid tot de woonexpert in Apeldoorn en omgeving. Ons assortiment bevat de collecties meubelen van een aantal toonaangevende merken, zoals Bert Plantagie, Interstar, Luxaflex, enzovoorts. Laat u inspireren door het ruime aanbod aan meubelen in tal van verschillende modellen en kleuren!

Mocht u graag een bezoek aan onze woonwinkel brengen buiten de openingstijden om, dan is dit mogelijk op afspraak. U kunt ons direct bereiken via de gegevens op deze website of snel langskomen in onze winkel.

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Showroom van Veldkamp Wonen Zwolle

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00u – 17:00u
Woensdag10:00u – 17:00u
Donderdag10:00u – 17:00u
Vrijdag10:00u – 17:00u
Zaterdag10:00u – 17:00u
ZondagGesloten

Adres & contactgegevens

Rondweg 74
8091XK Wezep
038 376 14 09
info@veldkampwonen.nl

Veldkamp Wonen Showroom buitenaanzicht

Woonideeën opdoen? Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Veldkamp Wonen zonwering in showroom

Bezoek Veldkamp Wonen

Door de gunstige ligging van onze woonwinkel, bent u in een half uur rijden vanaf Apeldoorn bij Veldkamp Wonen. Ga vanuit Apeldoorn de A50 op en blijf deze volgen tot het knooppunt Hattemerbroek, alwaar u de afslag naar de A28 richting Wezep neemt. Wanneer u op de A28 zit is het nog een klein stukje naar afrit 17 (richting Wezep), waarvandaan u onze woonwinkel kunt bereiken. Na het nemen van de afrit neemt u de eerste afslag links en vervolgens de tweede op de rotonde, die volgt na de eerste afslag. Wanneer u een paar honderd meter verder bent, zult u Veldkamp Wonen aan uw linkerhand treffen.

Veldkamp Wonen is vijf dagen per week geopend, namelijk op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Iedere dag openen we vanaf half tien in de ochtend, waarbij we op dinsdag, woensdag en donderdag om half zes sluiten. Op zaterdag sluit de winkel om vijf uur al en op de vrijdag kunt u bij ons terecht tot half negen ’s avonds!