Sluiten

Woonwinkel Deventer

Vanaf Deventer naar woonwinkel Veldkamp

De woonwinkel van Veldkamp Wonen is erg makkelijk te vinden en kost u nog geen veertig minuten vanuit Deventer. U neemt hiervoor eerst de N337 richting Zwolle, alwaar u de A28 richting Wezep op gaat. Deze weg volgt u een korte tijd, tot u bij afrit 17 (richting Wezep) bent! Neem de afslag en ga vervolgens direct linksaf op de eerste kruising. Bij de rotonde neemt u tenslotte de tweede afslag, waarna u na korte tijd onze woonwinkel aan uw linkerhand zal treffen.

Rond onze winkel is voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto. Een aanhanger voor het vervoeren van uw nieuwe meubelen is niet direct noodzakelijk, omdat Veldkamp Wonen uw meubelen graag bij u thuis aflevert. Zo heeft u zelf geen omkijken naar het vervoer!

Bezoek Veldkamp Wonen

Een dagje weg met het hele gezin? Kom eens langs bij Veldkamp Komen, net nabij Wezep! Aan de A28 vindt u onze woonwinkel met maar liefst 4000 m2 aan woon- en slaapplezier. Doe inspiratie op voor een nieuwe inrichting van uw kamers, of ga op zoek naar nieuwe elementen voor uw interieur om de sfeer in huis te veranderen. In ons assortiment vindt u de topcollecties van verschillende hoogstaande merken, zoals LuxaflexInterstar en Bert Plantagie. Onze medewerkers hebben de afgelopen jaren veel expertise opgedaan in het geven van advies over de collecties van deze merken, waardoor Veldkamp Wonen uitgegroeid is tot de woonspecialist voor Deventer en omgeving.

We heten u graag van harte welkom in onze woonwinkel op dinsdag tot en met zaterdag, vanaf half tien in de ochtend. Dinsdags, woensdags en donderdags sluiten we om half zes, op zaterdag om vijf uur en op vrijdag pas om half negen ’s avonds. Op maandag en zondag is onze winkel gesloten. Laat u inspireren en geniet van de vakkundigheid van een gerenommeerde woonspecialist!