Woonwinkel Nunspeet

Nunspeet naar woonwinkel Veldkamp

Vindt u dat het tijd wordt voor nieuwe meubels, of bent u van plan een volledige herinrichting te doen in uw kamers? Kom eens een dagje naar de woonwinkel van Veldkamp Wonen. Aan de A28 vindt u 4000 m2 aan woon- en slaapmeubelen, allen van gerenommeerde merken als M-Line, Luxaflex, Bert Plantagie en Interstar. Naast het brede scala aan meubelen wat u in onze woonwinkel vindt, staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om u een passend advies te geven.

Het fijne aan de woonwinkel is de gunstige ligging, aan de A28. Vanuit Nunspeet bent u in ruim een kwartier rijden bij Veldkamp Wonen. Ga vanuit Nunspeet direct de A28 op en blijf deze een korte tijd volgen, tot u het bordje van afrit 17 (richting Wezep) tegenkomt. Neem hier de afrit en ga aan het einde van de afrit direct rechtsaf, richting de rotonde. Op de rotonde neemt u de tweede afslag, waarna u Veldkamp Wonen al vrij snel aan uw linkerhand zult treffen. Rond onze winkel is voldoende ruimte om uw auto te parkeren.

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Showroom van Veldkamp Wonen Zwolle

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00u – 17:00u
Woensdag 10:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 17:00u
Vrijdag 10:00u – 17:00u
Zaterdag 10:00u – 17:00u
Zondag Gesloten

Adres & contactgegevens

Rondweg 74
8091XK Wezep
038 376 14 09
info@veldkampwonen.nl

Veldkamp Wonen Showroom buitenaanzicht

Woonideeën opdoen? Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Veldkamp Wonen zonwering in showroom

Bezoek Veldkamp Wonen

Veldkamp Wonen is vijf dagen per week voor u geopend, namelijk op de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op deze dagen bent u vanaf half tien in de ochtend van harte welkom om onze collectie te komen bekijken! Dinsdag, woensdags en donderdags kan dit tot half zes ’s avonds, op vrijdag tot half negen en op zaterdag tot vijf uur. Zo heeft u de tijd om in alle rust een nieuw interieur bij elkaar te zoeken en uw vragen te stellen aan onze vakkundige medewerkers.

Lukt het u niet om tijdens de openingstijden naar onze meubelen te komen kijken? Bij Veldkamp Wonen is het mogelijk om op afspraak ook buiten deze tijden om langs te komen.