Sluiten

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Sfeer en gemak

Of u nou gezellige gordijnen zoekt die u overal in uw woning kunt gebruiken, gordijnen die warmte vasthouden nodig heeft of juist een gordijn voor schuin dak zoekt. Met plisségordijnen heeft u wellicht een passende oplossing! Plisségordijnen zijn erg populair en kunnen overal in huis gebruikt worden, of u nu een gordijn voor schuin dak nodig heeft, gordijnen om uw keukenraam te kunnen bedekken of een gordijn zoekt voor in de badkamer. Het zijn gordijnen die als een accordeon opvouwen, met de mogelijkheid om dat zowel van boven naar beneden te doen als van beneden naar boven. Verschillende topmerken als De PloegLuxaflex en NL label bieden passende raamdecoratie voor in ieder huis. Zo ook de meest sfeervolle plisse gordijnen.

Diversiteit aan modellen, voor ieder wat wils

Het fraaie aan plisségordijnen is dat er tegenwoordig een grote diversiteit aan modellen verkrijgbaar is op de markt. Denk bijvoorbeeld aan een simpel, blauw model, tot varianten met een bepaald patroon op de stof. Ook verduisterende plisse gordijnen zijn een optie. Welk type plisségordijn de beste keus voor u is, hangt sterk af van uw woonstijl en of de gordijnen passen in uw huidige interieur. Ook speelt persoonlijke smaak hierin een rol. Ontdek bij Veldkamp Wonen welke het beste bij u past en kom ons assortiment bekijken in onze showroom!

 

Waarom plisségordijnen kopen?

Het kopen van plisségordijnen brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast de ruime keuze die u tegenwoordig heeft bij het kopen van plisségordijnen, hebben de gordijnen bijvoorbeeld ook een energiebesparende werking. Wist u bijvoorbeeld dat gordijnen warmte vasthouden? Veel plisségordijnen zijn dubbel geplisseerd, waardoor het gordijn meer warmte in uw woning vasthoudt. Zeker in de winter, als u het gordijn aan het begin van de avond sluit, kunt u dit merken op de energierekening. U creëert tenslotte een extra isolatie laag tussen uw raam en uw woonruimte. Andersom houdt het gordijn de warmte van de zon in de zomer buiten uw huis, zodat het binnen lekker koel blijft! In de zomer dienen ze direct ook als verduisterende plisse gordijnen in de slaapkamer.

Praktische raambekleding op verschillende plekken in huis

Plisse gordijnen zijn geschikt op allerlei plekken in huis. Vrijhangende plisse gordijnen zijn uitstekend geschikt voor in de keuken of op de slaapkamer. Wanneer u een keukenraam heeft dat kan kiepen, is het beter om een plisse gordijn in te spannen. Deze wordt dan gemonteerd in het kozijn en uw plisse gordijn kiept vervolgens mee met het keukenraam. Dit is ook ideaal voor als u extra privacy wilt in de badkamer en u daar een kiepraam heeft, of bevestig het systeem aan een dakraam. Plisse gordijnen werken perfect voor als u een gordijn voor schuin dak wilt. Het plisse gordijn kiept niet alleen mee met het raam, het gordijn zit daarnaast ook dichter op het raam en laat dan dus minder licht de kamer in. Een uitstekende oplossing als u voor verduisterende plisse gordijnen gaat voor in de slaapkamer.

In de woonkamer zijn plisse gordijnen die wat meer licht doorlaten juist weer ideaal. Ze zorgen ervoor dat er voldoende licht de kamer in schijnt, maar het is niet mogelijk om door het gordijn heen te kijken. Zo behoudt u gewoon uw privacy, een ideale combinatie, als u het aan onze experts vraagt!

Advies van experts

Heeft u geen idee waar u moet beginnen bij het kopen van raamdecoratie of andere zonwering zoals plisségordijnen? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Wezep en laat u inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van gordijnen, die we u mogen aanbieden. Tevens geven onze medewerkers u graag een passend interieuradvies op maat in onze winkel, of direct online via de website. Hierbij zoeken we samen met u naar de juiste oplossing in uw huis, op basis van uw huidige interieur en wensen die u heeft bij het aankopen van raamdecoratie.