Tweepersoonsbanken

Samen genieten op de bank

Bent u toe aan een nieuwe tweepersoonsbank, omdat uw huidige meubelstuk versleten is of niet meer past bij uw smaak? We nodigen u van harte uit om eens langs te komen in onze woonwinkel in Wezep! Hier vindt u een groot deel van de collecties van topmerken, die zo wel tweepersoonsbanken als driepersoonsbanken aanbieden. Laat u inspireren door het brede scala aan modellen en kleuren, die deze merken in hun tweepersoonsbanken hebben verwerkt! Wilt u bijvoorbeeld een strak, modern model tweepersoonsbank van het merk Cloak, of krijgt een vlottere, speelsere tweepersoonsbank uit de collectie van Pode uw voorkeur? De tweepersoonsbanken van merken uit het assortiment van Veldkamp Wonen zijn allen vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteitsstoffen, zodat u jarenlang vooruit kunt met uw nieuwe tweepersoonsbank. Kom eens langs in onze woonwinkel! Wij voorzien u graag van vrijblijvend woonadvies en helpen u graag bij het vinden van uw perfecte tweepersoonsbank.

Een greep uit onze collectie tweepersoonsbanken

Bank van woonmerk Bert Plantagie
Banken van woonmerk de Toekomst
Bank van woonmerk Pode

Stofferen of nieuw kopen?

Wanneer uw huidige tweepersoonsbank versleten is of wanneer u hier op uitgekeken bent, heeft u de keuze uit het kopen van een nieuwe bank, of het opnieuw stofferen van uw huidige tweepersoonsbank. In het laatste geval heeft u enkel een nieuwe meubelstof nodig, die u ook in het assortiment van Veldkamp Wonen terugvindt zoals bijvoorbeeld van het meubel- en gordijnstoffen merk de Ploeg. Het opnieuw stofferen van uw tweepersoonsbank kunt u direct door onze medewerkers laten doen. Het voordeel aan een geheel nieuwe bank is echter dat u ook een ander model bank aan kunt schaffen, in plaats van enkel een nieuwe kleur of nieuw type stof. Zo kunt u uw huidige interieur een frisse impuls geven en de sfeer in uw woon- of bijvoorbeeld slaapkamer veranderen.

De beste zitmeubels

Logo van woonmerk Bert Plantagie

Een naam die u vast en zeker al eens gehoord heeft.

Meer van Bert Plantagie
Logo/typografie van Pode

Pode, modern met eigenwijze kleurcombinaties.

Meer van Pode
Logo van woonmerk Interstar

Interstar, moderne zitmeubelspecialist. Uiteraard verkrijgbaar bij Veldkamp.

Meer van Interstar
Logo van woonmerk Bert Plantagie

Een naam die u vast en zeker al eens gehoord heeft.

Meer van Bert Plantagie
Logo/typografie van Pode

Pode, modern met eigenwijze kleurcombinaties.

Meer van Pode
Logo van woonmerk Jess Design

Jess Design, liefde voor leer met karakter.

Meer van Jess

Advies nodig? Vraag het ons!

Wilt u meer weten over de tweepersoonsbanken van verschillende merken, of bent u benieuwd welke tweepersoonsbank goed zou staan in uw interieur? De medewerkers van Veldkamp Wonen in Wezep geven u graag een passend interieuradvies op maat, waarbij we rekening houden met uw huidige interieur en uw persoonlijke voorkeuren. Vraag er eens naar in onze winkel of direct online via onze website!

Alles voor in uw woning

Gratis interieuradvies bij u thuis