Sluiten

Bijzettafels

Maak uw woonkamer af

In ons assortiment vindt u een breed scala aan bijzettafels uit de collecties van verschillende topmerken. U kunt dan denken aan Bert PlantagiePodeInterstar en andere merken. Laat u inspireren en kom eens langs in onze woonwinkel in Wezep, om de verschillende bijzettafels te bekijken.

Wellicht herkent u het gevoel, dat u af en toe een plek mist om uw kopje koffie, een glas wijn of een boek kwijt te kunnen. Zeker in de woonkamer is het fijn om hier en daar een extra tafel te hebben om uw spullen kwijt te kunnen. Niet alleen uit praktisch oogpunt is de aanschaf van een bijzettafel handig, ook voegt een bijzettafel vaak iets toe aan de sfeer in een woonkamer. Neem bijvoorbeeld een houten bijzettafel voor een warmere sfeer, of kies voor een neutrale glazen bijzettafel als u al tevreden bent over de sfeer die in uw woonkamer hangt. Het kan lastig zijn om hierin de juiste keuze te maken, maar gelukkig staan de medewerkers van Veldkamp Wonen voor u klaar om hulp te bieden bij het kopen van een bijzettafel.

Design en gemak

Vaak bevindt zich tussen de bank en bijvoorbeeld een stoel een ruimtelijk gat, wat maar moeilijk op te vullen is. Ook wanneer u in het midden van uw woonkamer weinig of niks heeft staan, kan het kaal ogen bij het betreden van de woonkamer. Om hier een oplossing voor te bieden, kunt u kiezen voor een bijzettafel. Het voordeel aan een bijzettafel ten opzichte van bijvoorbeeld een salontafel is het lichte gewicht en kleine formaat, zodat u de bijzettafel eenvoudig kunt verplaatsen. Zet de bijzettafel aan de rand van uw kamer als u alleen thuis bent en verplaats deze bij bezoek naar het midden van de woonkamer, om ruimte te bieden voor kopjes koffie of thee.

 

Advies van experts

Wilt u advies over het kopen van een bijzettafel of bent u benieuwd wat voor invloed een bijzettafel op uw interieur kan hebben? Vraag onze medewerkers eens naar een gratis interieuradvies.