Sluiten

Salontafels

Topcollectie salontafels

Bij Veldkamp Wonen vindt u de salontafels uit de collecties van verschillende topmerken, zodat u een ruime keuze heeft. De tafels verschillen bijvoorbeeld in de hoogte, in het model en in het materiaal, waarmee de salontafel vervaardigd is. Bovenal zien de salontafels er fraai vormgegeven uit, zodat ze zeker iets kunnen toevoegen aan uw huidige interieur. Top aanbieders van salontafels zijn onder andere Bert PlantagiePodeBeek en Interstar.

In veel huishoudens is de woonkamer een van de gezelligste plekken. Toch is het niet altijd even makkelijk om het interieur voor de woonkamer samen te stellen. Een bankstel, eventueel een stoel, een tv-meubel en een kleed vormt vaak de basis van de inrichting, die hiermee nog niet compleet is. Veel mensen vinden het ruimtelijke gat op het kleed vaak niet erg mooi, omdat het bij het betreden van de woonkamer kaal kan lijken. Om toch de gezellige sfeer te behouden en het gat op te vullen, kan een salontafel gebruikt worden in het interieur. Naast salontafels zijn ook bijzettafels uitermate geschikt, om de sfeer nog gezelliger te maken!

Breek ruimtelijke gaten

Een salontafel is vaak erg laag, zodat deze niet te nadrukkelijk aanwezig is in een woonkamer. Naast het breken van de ruimtelijke gaten in de woonkamer, kan een salontafel erg handig zijn voor het opbergen van kranten of boeken, het neerzetten van een kop koffie, enzovoorts. Kortom, een salontafel voegt iets toe aan de sfeer in uw woonkamer en is tevens erg praktisch!

Naast het gebruik van een salontafel in de woonkamer, kunt u deze vanzelfsprekend ook prima in andere kamers van uw woning gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een salontafel in uw werk- of slaapkamer.