Sluiten

Woonwinkel Lelystad

Vanaf Lelystad naar woonwinkel Veldkamp

Bent u toe aan nieuwe elementen voor uw huidige interieur, zoals een nieuwe bank, een salontafel, wanddecoraties of bijvoorbeeld een nieuwe vloer? Bij Veldkamp Wonen vindt u vrijwel zeker wat u zoekt! In een woonwinkel van maar liefst 4000 m2 groot, staan de collecties van verschillende gerenommeerde topmerken voor u uitgestald. Denk bijvoorbeeld aan merken als Bert PlantagieInterstarLuxaflexM-Line, enzovoorts. Door de expertise die onze medewerkers de afgelopen jaren hebben opgedaan, is Veldkamp Wonen de woonspecialist in de omgeving van Lelystad. Niet voor niets ervaren mensen een bezoek aan onze woonwinkel als een dagje weg!

Woonideeën opdoen?

Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Bereikbaarheid Veldkamp Wonen

Het fijne aan onze woonwinkel is de goede bereikbaarheid ervan, vanuit Lelystad. Veldkamp Wonen is net naast de A28 gelegen, zodat u niet over lokale wegen hoeft en snel bij de winkel bent. Neem vanuit Lelystad de N307 in de richting van Dronten en Kampen. Bij Kampen draait u de N50 op, die in richting van Zwolle gaat. Wanneer u bij het knooppunt Hattemerbroek bent, neemt u de afslag naar de A28 richting Wezep. Kort daarna zult u afrit 17 (richting Wezep) op de borden zien staan, die u neemt. Na de afrit neemt u de eerste afslag naar links, gevolgd door de tweede afslag op de rotonde die kort daarop volgt. Na een paar honderd meter vindt u onze woonwinkel aan uw linkerhand.

Veldkamp Wonen is op maandag en zondag gesloten, de overige dagen openen we al om half tien ’s ochtends voor u. Op dinsdag, woensdag en donderdag sluiten we om half zes, op zaterdag al om vijf uur en op de vrijdag pas om half negen in de avond. Zo kunt u op uw gemak de verschillende collecties in ons assortiment bekijken en eventueel advies inwinnen bij een van onze vakkundige medewerkers.