Woonwinkel Zwolle

Vanaf Zwolle naar woonwinkel Veldkamp

Een bezoek aan de woonwinkel van Veldkamp Wonen kunt u zien als een dagje weg! Met maar liefst 4000 m2 aan meubelen in tal van soorten en maten zult u zich niet vervelen bij uw rondgang door onze woonwinkel. Gerenommeerde topmerken als Bert Plantagie, Luxaflex, M-Line, Interstar en nog vele andere, bieden hun collecties aan in onze winkel. Niet alleen kunt u geïnspireerd raken door de meubelen die wij voor u hebben uitgestald, ook kunt u advies inwinnen bij een van onze vakkundige medewerkers om uw eigen interieur een nieuwe impuls te geven. Wilt u bijvoorbeeld een gezelligere sfeer creëren? Wij helpen u graag op weg!

Kom eens langs in onze uitgebreide showroom

Showroom van Veldkamp Wonen Zwolle

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00u – 17:00u
Woensdag 10:00u – 17:00u
Donderdag 10:00u – 17:00u
Vrijdag 10:00u – 17:00u
Zaterdag 10:00u – 17:00u
Zondag Gesloten

Adres & contactgegevens

Rondweg 74
8091XK Wezep
038 376 14 09
info@veldkampwonen.nl

Veldkamp Wonen Showroom buitenaanzicht

Woonideeën opdoen? Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Veldkamp Wonen zonwering in showroom

Bezoek Veldkamp Wonen

Het fijne aan onze woonwinkel, is dat deze zeer goed bereikbaar is met de auto. Sinds september 2001 zijn wij actief langs de A28, zodat u snel van en naar de winkel toe kunt rijden. Van beide kanten neemt u afslag 17 richting Wezep. Wanneer u vanaf Zwolle komt, neemt u na de afrit de eerste afslag naar links richting de rotonde. Op de rotonde neemt u opnieuw de afslag naar links, waarna u naar een paar honderd meter onze woonwinkel aan uw linkerhand treft. Komt u van de andere kant (vanuit Harderwijk), dan gaat u direct na de afrit naar rechts en neemt u op de rotonde de tweede afslag.

De woonwinkel is erg simpel te vinden en heeft voldoende parkeerruimte om uw auto en eventueel een aanhanger kwijt te kunnen. Mocht u van ver komen, dan kunt u de aanhanger ook thuis laten! Wij bezorgen onze producten gratis bij u aan huis, zodat u zelf niet hoeft te zorgen voor het vervoer van uw nieuwe meubelen.