Sluiten

Woonwinkel Zwolle

Vanaf Zwolle naar woonwinkel Veldkamp

Een bezoek aan de woonwinkel van Veldkamp Wonen kunt u zien als een dagje weg! Met maar liefst 4000 m2 aan meubelen in tal van soorten en maten zult u zich niet vervelen bij uw rondgang door onze woonwinkel. Gerenommeerde topmerken als Bert PlantagieLuxaflexM-LineInterstar en nog vele andere, bieden hun collecties aan in onze winkel. Niet alleen kunt u geïnspireerd raken door de meubelen die wij voor u hebben uitgestald, ook kunt u advies inwinnen bij een van onze vakkundige medewerkers om uw eigen interieur een nieuwe impuls te geven. Wilt u bijvoorbeeld een gezelligere sfeer creëren? Wij helpen u graag op weg!

Woonideeën opdoen?

Plan een gratis kleur & interieuradvies.

Bezoek Veldkamp Wonen

Het fijne aan onze woonwinkel, is dat deze zeer goed bereikbaar is met de auto. Sinds september 2001 zijn wij actief langs de A28, zodat u snel van en naar de winkel toe kunt rijden. Van beide kanten neemt u afslag 17 richting Wezep. Wanneer u vanaf Zwolle komt, neemt u na de afrit de eerste afslag naar links richting de rotonde. Op de rotonde neemt u opnieuw de afslag naar links, waarna u naar een paar honderd meter onze woonwinkel aan uw linkerhand treft. Komt u van de andere kant (vanuit Harderwijk), dan gaat u direct na de afrit naar rechts en neemt u op de rotonde de tweede afslag.

De woonwinkel is erg simpel te vinden en heeft voldoende parkeerruimte om uw auto en eventueel een aanhanger kwijt te kunnen. Mocht u van ver komen, dan kunt u de aanhanger ook thuis laten! Wij bezorgen onze producten gratis bij u aan huis, zodat u zelf niet hoeft te zorgen voor het vervoer van uw nieuwe meubelen.