Hoekbanken

Genieten op de heerlijke bank

Wanneer u bezig bent met een herinrichting van uw interieur, of gewoon toe bent aan een nieuwe bank, nodigen we u van harte uit bij Veldkamp Wonen in Wezep. In ons assortiment vindt u de hoekbanken uit de collecties van een groot aantal topmerken. Zo heeft u bij ons niet alleen de keuze uit een breed scala aan hoekbanken, ook zijn deze banken van een hoogwaardige kwaliteit, zodat u jaren plezier kunt beleven aan uw bank. Naast hoekbanken vindt u bij Veldkamp Wonen tweepersoonsbanken, driepersoonsbanken en fauteuils om heerlijk te relaxen na een dag hard werken!

Een greep uit onze collectie

Bank van woonmerk Jess Design

Hoek van Jess Design

Bank met voetenbank van Pode

Hoekbank van Cloak

Groot comfort met een hoekbank

Het fijnste aan een hoekbank is wellicht het formaat van deze banken, wat het mogelijk maakt om zowel op de bank te zitten, als bijvoorbeeld ook te liggen. Ideaal als u ’s avonds in alle rust een film wilt bekijken of ’s middags een dutje wilt kunnen doen. Ook voor grote gezinnen biedt een hoekbank uitkomst, omdat u daarmee geen losse fauteuils aan hoeft te schaffen om iedereen een zitplaats te kunnen bieden.

Naast een groot comfort, wat een hoekbank met zich meebrengt, kan een hoekbank tevens een fraaie toevoeging aan het interieur in uw woning vormen. Doordat deze zitmeubel zo duidelijk aanwezig is in uw woonkamer, bepaalt het voor een groot deel de sfeer in uw kamer. Benieuwd naar wat de toevoeging van een hoekbank voor de sfeer in uw woonkamer kan betekenen? Onze woonwinkel vindt u andere de banken uit de collecties van de merken Pode en Cloak. Laat u eens adviseren door onze woonexperts!

Woonadvies op maat

Veldkamp Wonen geeft u graag een passend interieuradvies, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Kom eens langs in onze winkel en maak kennis met onze topmerken zoals Bert Plantagie, Pode, Lookline en Cloak, of maak direct online een afspraak voor een interieuradvies bij u aan huis of in de woonwinkel in Wezep. Wij proberen u hierbij een zo goed mogelijk beeld van het effect van de toevoeging van een hoekbank aan uw interieur te geven.

Dagelijks gratis interieuradvies